Välkommen till en Reading hos Kamraterna

Selma Kamraterna

Passa på att komma till en Reading av pjäsen IDA OCH SELMA av Anki Larsson, måndagen den 26 februari klockan 19.00 på Kamraternas scen på Östgötagatan 2 (t bana Slussen). Evenemanget är gratis, men för att vara säker på att få plats förbokar du din biljett genom att mejla till kontakt@kamraterna.com

Readingen inleds med en presentation av Teresia Pettersson och Birgitta Prejborn och sedan läses pjäsen av skådespelarna Agneta Ahlin (Ida Bäckmann), Anne-Lie Hedin (Selma Lagerlöf), Vanja Blomkvist (Ellen Lundgren). Scenanvisningarna läses av Birgitta Prejborn.

Skådespelaren Anki Larssons intresse för Ida Bäckmann och Selma Lagerlöf väcktes när hon 2008 spelade Selma Lagerlöf i dramatiseringen av romanen BANNLYST på Västanå Teater i Sunne. Ett ivrigt forskande kring henne ledde så småningom till att hon stötte på Ida Bäckmanns bok ”Mitt liv med Selma Lagerlöf”. Vad var det för liv? Anki har läst samtliga bevarade brev mellan Ida och Selma som finns på Kungliga Biblioteket och i sin första teaterpjäs försöker hon förstå vad som band de här två kvinnorna samman.

Anki Larsson är just nu aktuell med JAG HETER BENTE av Rikke Wölck i regi av Anita Ekström som hade premiär våren 2017 och som under våren åker på turné i landet.

Läs mer om Kamraterna

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontaktperson: Titti Grahl info(@)scenpass-stockholm.se