Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Se Män kan inte våldtas på Södra Teatern

Foto Matilda Rahm

Nu flyttar Kulturhusets Stadsteaterns föreställningar ut från moderhuset. På Södra Teatern spelas i februari och mars Män kan inte våldtas efter Märta Tikkanens bok, i regi och dramatisering av Lo Kauppi. Boka din biljett innan 30 november så får du ett bra scenpasspris! Med Sven Ahlström, Angelika Prick, Christer Fant, Eva Stenson, Nils Wetterholm och Elisabet Carlsson. 

Vad: Män kan inte våldtas
Var:
Södra Teatern, Mosebacke
När: 
2 feb – 3 mars 2019
Ordinarie pris:
295–350 kr (inklusive serviceavgift på 35 kr/biljett).
Din rabatt: 25 %.
Boka så här: Gå in via denna länk och klicka på KÖP BILJETT-knappen i rött. Uppge rabattkoden vid betalningen i rutan ”Presentkort eller kampanjkod”: SPMKIV och följ instruktionerna. Erbjudandet gäller vid mån av plats vid bokning senast 30/11. För att boka rullstolsplats vänligen kontakta Södra Teatern via biljettkassan@sodrateatern.com.

Bibliotekarien Tova ska fylla 50 år. Hon är nyskild med två tonårssöner. På sin födelsedag går hon ut på restaurang, ensam för att fira. Hem går hon tillsammans med Martti. Han våldtar henne. Tovas liv raseras fullständigt, men hon bestämmer sig för att inte polisanmäla. Istället ska hon hämnas. Hon ska våldta Martti. Förödmjuka honom så som han förödmjukade henne. Är hon galen? Män kan ju inte våldtas? När Märta Tikkanens roman gavs ut 1976 i Sverige blev den direkt ett viktigt inlägg i debatten för kvinnorörelsen – och är det än idag.

Läs mer 

Foto Matilda Rahm

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com