Se Höstsonaten på Teater Giljotin

Hostsonaten_webb_Small_beskuren (1)

2, 3 och 4 november har du som scenpassmedlem möjlighet att se Höstsonaten på Teater Giljotin för halva priset. Höstsonaten är en del av firandet av Ingmar Bergmans 100-årsjubileum.Det är höst. Eva har inte träffat sin mor, den världsberömda pianisten Charlotte Andergast, på sju hela år. Nu ska hon äntligen komma på besök. I Ingmar Bergmans Höstsonaten står moderskapet och konstnärskapet i fokus. Vad som kunnat bli ett försonande möte utvecklas till en makalös uppgörelse mellan mor och dotter. Se föreställningen på Teater Giljotin i helgen för halva priset!

Vad: Höstsonaten
Var: Teater Giljotin, Torsgatan 41, t-bana S:t Eriksplan
När: Fre 2 nov kl 19, lör 3 nov kl 18, sön 4 nov kl 16
Pris: Halva priset (ord. pris 350 kr).
Boka: Boka din biljett här. Använd koden giljotin50.
När du har reserverat dina platser får du frågan: ”Har du rabattkod?” Fyll i koden och fortsätt följa instruktionerna.

Höstsonaten är en del av firandet av Ingmar Bergmans 100-årsjubileum och pjäsen spelas på Teater Giljotin vid St Eriksplan t.o.m. 15 december. För regi och bearbetning står Kia Berglund. Medverkar gör Chatarina Larsson som Charlotte Andergast, Julia Marko-Nord som dottern Eva och Angela Kovács som dottern Helena.

“Magnifik uppgörelse med modersmonstret”  Svenska Dagbladet
“Fokuserad och elegant sonat” och ”Chatarina Larsson är formidabel som modern” Aftonbladet

Glöm inte att du som Scenpassinnehavare har 25% rabatt på övriga föreställningar! Använd kod ”scenpassmedlem” och visa upp ditt kort i kassan.

Läs mer 


VI TIPSAR OM SPÄNNANDE TRÄFFAR PÅ TEATER GILJOTIN:

○ Bergman och musiken – lördagen 24 nov kl 15.00
Pianisten Maria Rostotsky och cellisten Erik Williams ger ett program med musiken ur filmen Höstsonaten; Bach, Chopin, Britten m fl. Föreställningen Höstsonaten börjar sedan kl 18 för den som önskar en helkväll.

○ Publiksamtal med Iréne Lindh och Gunnel Lindblom kring konstnärskap och moderskap – fredag 23 november, efter föreställningen. Håll utkik på teatergiljotin.se för mer information om detta samtal!

 

Bilden överst: Foto Karl Gabor

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia