Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Se KOHLHAAS! på Teater Giljotin

kohlhaas

Föreställningen KOHLHAAS! är en sedelärande historia, berättad på ett mycket underhållande och medryckande vis. På grund av pandemin tvingades KOHLHAAS! ställa in direkt efter premiären förra hösten. Nu spelas den kritikerrosade föreställningen på Teater Giljotin under två veckor i november. Du har scenpassrabatt!

Vad: KOHLHAAS!
Var:
Teater Giljotin, Torsgatan 41, T-bana S:t Eriksplan
När: 9-18 november. Se här för exakta klockslag.
Pris: 250 kronor (ord. pris 320 kr)
Boka: Du bokar via den här länken. Välj Ordinarie pris/Reservera mina platser och ange sedan rabattkoden ”Scenpass”.
Med: Hanna Hurtig, Elina du Rietz, Zardasht Rad
Livemusiker: Leo Goldmann
Längd: 1,20

KOHLHAAS! – efter en kortroman av Heinrich von Kleist (1808), med pjäsmanus och regi av Johannes Schmid, med nyskriven musik av Rikard Borggård, är en berättelse om hur en rättfärdig man förvandlas till en samhällets fiende nummer ett. Romanen utspelar sig på 1500-talet, är baserad på en sann historia och handlar om en hästhandlare som blir lurad å det grövsta och till slut tar lagen i sina egna händer. Michael Kohlhaas vill inget annat än rättvisa, men hans fanatiska raseri ska med tiden göra att han förlorar allt; sin familj och all sin egendom. Romanen har filmats; en fransk version med Mads Mikkelsen i huvudrollen nominerades till Guldpalmen i Cannes 2013. En Scenit produktion i samarbete med Teater Giljotin.

Läs mer här.

Tillgänglighet: Teater Giljotin har taktilskyltar, kontrastmarkeringar och accepterar besökare med rullstol. Ledsagare går alltid gratis. Syntolkning kan ofta ordnas med god framförhållning. Vid behov av extra hjälp till en föreställning, maila gärna i lite god tid till teatergiljotin@gmail.com.

Bilden: Elina du Rietz, Zardasht Rad och Hanna Hurtig i KOHLHAAS! på Teater Giljotin. Foto: Patrick Miller.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com