Se Är det krig än? på Teater Galeasen

Det blir 6 exklusiva föreställningar i oktober och november på Teater Galeasen när man spelar Är det krig än? av den ryska dramatikern Mikhail Durnenkov, i regi av Natalie Ringler. Resterande avsnitt kommer att publiceras på teaterns YouTube-kanal fr.o.m. den 1 november.

Teater Galeasen har under hösten arbetat med föreställningen Är det krig än? av den ryska dramatikern Mikhail Durnenkov. I regi av Natalie Ringler och med delar av ensemblen från Irakisk Kristus har processen har framskridit i ett rasande tempo. Med sina tolv separata scener passar pjäsen utmärkt i den digitala teaterns epok och Teater Galeasen kommer under hösten 2020 att presentera verket i filmat format som kommer att publiceras på teaterns YouTube-kanal.

Men nu släpper man också upp 6 exklusiva föreställningar live på scenen på Teater Galeasen. Det finns ett mycket begränsat antal platser till försäljning, premiären sker på måndag 26 oktober. Biljetterna bokas via Galeasens hemsida eller genom att klicka på knappen nedan. Biljetterna kostar 250 kr/styck.

Speldatum: Mån 26/10 19:00 • Tis 27/10 19:00 • Fre 30/10 19:00 • Lör 31/10 16:00 • Mån 2/11 19:00 • Tis 3/11 19:00

Är det krig än? är en mörk, humoristisk pjäs som utforskar det mänskliga och omänskliga i ett samhälle under konstant hot. Vad händer när världen vänds upp och ner och det omöjliga blir möjligt, när undantagstillstånd blir vardag och allt som var främmande och absurt är normalt?

Föreställningens längd är ca 1,20 tim, ingen paus.

Läs mer på Galeasens hemsida här.

Foto Jens Sethzman

Teater Galeasen följer Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters rekommendationer avseende Covid-19 och agerar i enlighet med myndigheternas riktlinjer.