Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Se Är det krig än? på Teater Galeasen - Scenpass Stockholm

Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Se Är det krig än? på Teater Galeasen

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Det blir 6 exklusiva föreställningar i oktober och november på Teater Galeasen när man spelar Är det krig än? av den ryska dramatikern Mikhail Durnenkov, i regi av Natalie Ringler. Resterande avsnitt kommer att publiceras på teaterns YouTube-kanal fr.o.m. den 1 november.

Teater Galeasen har under hösten arbetat med föreställningen Är det krig än? av den ryska dramatikern Mikhail Durnenkov. I regi av Natalie Ringler och med delar av ensemblen från Irakisk Kristus har processen har framskridit i ett rasande tempo. Med sina tolv separata scener passar pjäsen utmärkt i den digitala teaterns epok och Teater Galeasen kommer under hösten 2020 att presentera verket i filmat format som kommer att publiceras på teaterns YouTube-kanal.

Men nu släpper man också upp 6 exklusiva föreställningar live på scenen på Teater Galeasen. Det finns ett mycket begränsat antal platser till försäljning, premiären sker på måndag 26 oktober. Biljetterna bokas via Galeasens hemsida eller genom att klicka på knappen nedan. Biljetterna kostar 250 kr/styck.

Speldatum: Mån 26/10 19:00 • Tis 27/10 19:00 • Fre 30/10 19:00 • Lör 31/10 16:00 • Mån 2/11 19:00 • Tis 3/11 19:00

Är det krig än? är en mörk, humoristisk pjäs som utforskar det mänskliga och omänskliga i ett samhälle under konstant hot. Vad händer när världen vänds upp och ner och det omöjliga blir möjligt, när undantagstillstånd blir vardag och allt som var främmande och absurt är normalt?

Föreställningens längd är ca 1,20 tim, ingen paus.

Läs mer på Galeasens hemsida här.

Foto Jens Sethzman

Teater Galeasen följer Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters rekommendationer avseende Covid-19 och agerar i enlighet med myndigheternas riktlinjer.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com