Välkommen att uppleva dansens magi – trots pandemi!

bild_1

TYVÄRR INSTÄLLT! Vi återkommer om nytt datum! // Scenkonstmuseet bjuder in Scenpass Stockholm till en visning av den aktuella utställningen Everybody Dance! I dessa pandemitider där olika restriktioner avlöser varandra så blir det en inbjudan med kort varsel – det är redan den 4 november kl 18. Scenkonstmuseet välkomnar 30 personer som kommer att delas in i mindre grupper för att få en presentation av utställningen. Du bjuds på en macka och en dricka.

Vad: Presentation av utställningen Everybody Dance!
När: 4 november kl 18-19:30
Var: Scenkonstmuseet, Sibyllegatan 2, t-bana Östermalmstorg. Bussar till Nybroplan 54, 69, 76 och spårvagn nr 7.  Karta.
Pris: Kostnadsfritt – men förbokning krävs. Begränsat antal platser.
OSA: Med epost till info@scenpass-stockholm.se.

Everybody Dance! är en utställning om att dansa tillsammans. Hur kommer det sig att polskan snurrar vidare än i dag? Hur såg det ut när farmor släppte loss på dansgolvet? Och vad är det som gör att en dans från Ghana, Korea eller Brasilien plötsligt dansas på andra sidan jorden?

I alla tider har människor samlats för att dansa till de senaste låtarna, utomhus, hemma eller på lokal. Olika dansflugor har avlöst varandra och medan vissa har varit övergående, har andra kommit för att stanna. Botanisera bland danshittar, utforska dansens kraft och sätt dig själv i rörelse.

Ta gärna med egna hörlurar med sladd som du kan koppla in i utställningen för att minska risken för smittspridning. Hörlursuttagen är 3,5 mm, har du iPhone-hörlurar av nyare modell behöver du adapter.

Din säkerhet är viktig! Vi håller avstånd. Vi tillhandahåller handsprit. Du ansvarar själv för din egen hälsa och stannar hemma om du har symtom. Vi har en väntelista – så om du blir krasslig, hör av dig, så erbjuder vi platsen till någon annan.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Hösttips!

LEKQUIEM – Konsert med 100 barn som dansar till Mozarts Requiem Kom och upplev hur över 100 barn i låg- och mellanstadieåldern tar sig an

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: info(@)scenpass-stockholm.se