Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Scenpassrabatt till Advents- och Luciakonserter

jul_2

Vill du börja ladda för julmyset redan nu? Du erbjuds rabatterade biljetter till två konserter i december: Adventskonsert i Blå hallen 1 december och Lucia med Adolf Fredriks i Waterfront 9 december. Du får upp till 23 % rabatt på biljetter beroende på var du väljer att sitta.

Advent i Blå hallen, Stockholms Stadshus 1 december
Tradition från det högtidliga till det lekfulla. Några av landets främsta körer, med solister, orkester och Skandinaviens största orgel. För många besökare är Advent i Blå hallen den traditionella upptakten till jultiden – i år för 25:e året i rad. Prisexempel: Ditt pris 355 kr, ordinarie pris 385 kr. Barn under 12 år 195 kr. Boka här.

Lucia med Adolf Fredriks musikklasser 9 december
Adolf Fredriks musikklasser behöver ingen presentation. Skolans stora Luciakonserter i Globen under många år är legendariska. Nu presenteras konserten på Stockholm Waterfront, som är en härlig arena, granne med Centralstationen, med sköna fåtöljer, fint ljud och god sikt mot scenen. Prisexempel: Ditt pris 285 kr – ordinarie pris 370 kr. Barn under 12 år 125 kr. Boka här.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com