Scenpassrabatt till Advents- och Luciakonserter

jul_2

Vill du börja ladda för julmyset redan nu? Du erbjuds rabatterade biljetter till två konserter i december: Adventskonsert i Blå hallen 1 december och Lucia med Adolf Fredriks i Waterfront 9 december. Du får upp till 23 % rabatt på biljetter beroende på var du väljer att sitta.

Advent i Blå hallen, Stockholms Stadshus 1 december
Tradition från det högtidliga till det lekfulla. Några av landets främsta körer, med solister, orkester och Skandinaviens största orgel. För många besökare är Advent i Blå hallen den traditionella upptakten till jultiden – i år för 25:e året i rad. Prisexempel: Ditt pris 355 kr, ordinarie pris 385 kr. Barn under 12 år 195 kr. Boka här.

Lucia med Adolf Fredriks musikklasser 9 december
Adolf Fredriks musikklasser behöver ingen presentation. Skolans stora Luciakonserter i Globen under många år är legendariska. Nu presenteras konserten på Stockholm Waterfront, som är en härlig arena, granne med Centralstationen, med sköna fåtöljer, fint ljud och god sikt mot scenen. Prisexempel: Ditt pris 285 kr – ordinarie pris 370 kr. Barn under 12 år 125 kr. Boka här.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Vi talar om teater hösten 2023!

Välkommen att delta i teatercirkeln TALA OM TEATER, Scenpass Stockholms kostnadsfria studiecirkel som sker i samarbete med Vuxenskolan. En gång i månaden talar vi om teater vi

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: info(@)scenpass-stockholm.se