Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Gå 2 för 1 på Personer, platser och saker

Personer, platser och saker av Duncan Macmillan
Stadsteater Kulturhuset 2017
Regi: Andrés Lima
Scenografi: Alex Tarragüel Rubio
Motiv:

Droger, klubben och rehab – PERSONER, PLATSER OCH SAKER på Kulturhuset Stadsteatern är en smart, skakande och humoristisk pjäs om att navigera i vår upplösta samtid.

Personer, platser och saker är skriven av dramatikern Duncan MacMillan och gjorde stor succé vid urpremiären på National Theatre i London 2015 och flyttades snabbt upp till West End.  12 skådespelare gestaltar runt 30 karaktärer i regi av Andrés Lima, spansk teater- och filmregissör med världsrykte. Musik av kompositören Nick Powell som senast komponerade musiken till The Ferryman på West End i London.

”Gripande drogdrama om konsten att hitta sig själv” DN
”mycket gripande” SvD

Vad: Personer, platser och saker
När:
14 okt kl 18, 19 okt kl 19, 21 okt kl 19, 3 nov kl 19
Var:
Lilla scenen, Kulturhuset Stadsteatern
Pris: Gå 2 för 1 (ord. pris 260 kr)
Boka såhär: Gå in på www.kulturhusetstadsteatern.se/kampanj uppge: TVÅEN och följ instruktionerna. Begränsat antal platser, först till kvarn!

Läs mer

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com