Titti Grahl som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven till att börja med under våren. Vi hoppas att hon snart är frisk igen och önskar henne ett snabbt och gott tilfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår nya epostadress scenpass.stockholm(@)gmail.com

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm
Hanna, Mia, Margareta, Agneta, Diana, Bosse, Anna

Lumor bjuder in till repetition och föreställning

content_banner

OBS! DATUM FÖR REPETITION ÄR FLYTTAD TILL 27 OKTOBER! Vi har fått en väldigt spännande inbjudan från Lumor! Det här är ett unikt tillfälle för dig som är intresserad av att få en inblick i skapandeprocessen hos en av Stockholms mest omtalade och hyllade fria teatergrupper. Torsdag 27 oktober kl 18-19:30 är vi välkomna att titta in vid en repetition av den nyskrivna föreställningen CONTENT på Teater Tribunalen. Vi får ta del av några scener och stanna på ett samtal. Sedan ser vi föreställningen tillsammans den 8 november kl 19. Allt till en kostnad av 100 kr.  

Vad: CONTENT av Lumor. Besök vid repetition + samtal & föreställning.
När: Torsdag 27 oktober kl 18-19:30 (repetition + samtal) samt tisdag 8 november kl 19 (föreställning). Anmälan är bindande och gäller både den 28 oktober och den 8 november.
Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92, T-Zinkensdamm, Buss 4 eller 66. Karta.
Pris: 100 kr
Boka: Du bokar genom att mejla till Hanna Melanton-Appelfeldt, verksamhetsledare, hanna@tribunalen.com.
Tillgänglighet: Läs mer om tillgängligheten på Tribunalen här

Alltid lika aktuella Lumor är ett scenkonstkollektiv som står bakom föreställningar som AMBULANS, TUSEN BITAR – EN COLD-CASE-TRAGEDI och PEOPLE RESPECT ME NOW. AMBULANS blev utvald till Scenkonstbiennalen 2022 och fick dessutom Teaterkritikernas teaterpris för 2021. Paula Stenström Öhman och Oskar Thunberg är konstnärliga ledare och inom ramen för Lumor producerar de scenkonst och nyskriven dramatik utifrån en egen metod.

Lumor har ingen fast scen, utan samarbetar alltid med andra teatrar. CONTENT kommer att spelas på Teater Tribunalen, med premiär den 5 november. Det är en helt nyskriven pjäs av David Wiberg och Oskar Thunberg, en mörk och poetisk framtidssaga som gör upp med vår tids fixering vid tydliga säljbara berättelser.

David Wiberg är dramatiker, författare, skådespelare och komiker samt del av humorkollektivet Varanteatern, SVT-aktuella med humorserien ”Varan-tv:stories”.

Oskar Thunberg är regissör, dramatiker och skådespelare, och tillsammans med Paula Stenström Öhman konstnärlig ledare för Lumor.

Medverkande skådespelare är Sofia Rönnegård, Eva Rexed och Eric Stern.

Läs mer om föreställningen här.  Läs mer om Lumor här

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com