Julerbjudande från Riksteaterföreningen söder om Söder

vardarute-lanseringsbild-Foto-Senayberhe

Kan en mamma som har förlorat sina barn någonsin bli hel igen? Det är frågan som ställs i riksteaterföreställningen JAG TROR DET ÄR VÅR DÄRUTE som visas på Årsta Folkets Hus Teater i januari. Om du bokar innan juldagen får du gå två för en!

Irina kämpar mot en kontrollerande make som försvinner med deras barn efter att hon begär skilsmässa. Efter år av sökande, motgångar, förtvivlan, och byråkratiska hinder har livet tappat sin mening. Allt är tomt. Men så blir Irina kär. En förbjuden känsla mitt i den obeskrivliga sorgen. För någonstans utanför det kompakta mörker som så länge har omgivit henne, anar hon ett varmt och inbjudande ljus. Kan det vara våren?

JAG TROR DET ÄR VÅR DÄRUTE är en vacker, inspirerande och djupt berörande verklighetsbaserad berättelse om människans enorma kraft och livets helande egenskaper. I rollen som Irina ser vi Guldbaggevinnaren Maria Sundbom, känd från bland annat Fröken Frimans krig och Bron.

Vad: JAG TROR DET ÄR VÅR DÄRUTE
Var: Årsta Folkets Hus Teater. Läs mer om hur du hittar här
När: 16-19 januari kl. 19
Pris: 250 kr (ordinarie 295 kr) 
Boka: Du bokar via Riksteaterföreningen söder om Söders hemsida här. Scenpass finns som biljettalternativ. 
Tillgänglighet: Läs om tillgängligheten på Årsta Folkets Hus Teater här

Läs mer här

Foto: Senay Berhe

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia