Följ med oss på en Strindbergsvandring

I dessa tuffa tider av pandemi anpassar vi verksamheten efter omständigheterna. Vad sägs om att gå en guidad tur utomhus med den fantastiska Strindbergskännaren Anita Persson söndag 27 sept kl 12 och tis 28 sept kl 17? Anita har guidat oss förr och det var mycket uppskattat!

Vi har valt 2 datum och 2 olika vandringar:

Söndagen den 27 september kl 12-13:30
August Strindbergs Södermalm

Inledningen av succéromanen ”Röda Rummet” – ett målande panorama över en älskad stad – är det mest kända av författarens Södermalm. Men här finns också Vita Bergen, Hornstull, Hornsgatan, Swedenborg och Bellman. Samling Mariatorget vid Swedenborgs staty senast kl 12.

Tisdagen den 29 september kl 17-18:15
August Strindbergs Kungsträdgården

Kungsträdgården – med utsikt mot Söder och omgiven av ett kulturliv med restauranger, teatrar och därtill bostäder – gav upphov till många avgörande händelser och möten i författarens liv. Samling Kungsträdgården vid Karl XII staty senast kl 17.

Boka en plats: Mejla till info@scenpass-stockholm.se.
Uppge vilken dag du vill gå. Vi bekräftar din anmälan.
Anmälan är bindande och du måste höra av dig om du behöver avstå din plats.
Kostnad
: 100 kr som betalas på plats, kontant eller via Swish.
Klädsel: Klä dig varmt. Kläder efter väder!

Högst 20 personer får gå med per tillfälle. Vi håller avstånd. Du ansvarar själv för din egen hälsa och stannar hemma om du har symtom. Vi har en väntelista – så om du blir krasslig, hör av dig, så erbjuder vi platsen till någon annan.

Vi ser verkligen fram emot att ses!
/Styrelsen Scenpass Sthlm