Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Återflytt och urpremiär för Unga Klara - Scenpass Stockholm

Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Återflytt och urpremiär för Unga Klara

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Unga Klara flyttar tillbaka till hemmascenen på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm med urpremiären av De kommer att drunkna i sina mödrars tårar, en dramatisering av Johannes Anyurus Augustprisbelönade roman med samma namn. Du har scenpassrabatt!

Unga Klara följer självklart myndigheternas rekommendationer att begränsa antalet publikplatser. Det betyder att det blir färre platser i salongen än vanligt, så se gärna till att boka din biljett i tid så du inte blir utan!

VadDe kommer att drunkna i sina mödrars tårar
Var: Unga Klara, Sergels torg
När: 15 okt – 28 nov
Pris: 220 kr (ord. pris 275 kr)
Boka: Du bokar via den här länken. Välj datum och sedan alternativet ”Scenpasset” och följ instruktionerna.

Johannes Anyurus roman ”De kommer att drunkna i sina mödrars tårar” är en science fiction-thriller om hopp och hopplöshet, vänskap och svek. Handlingen utspelar sig i en närliggande framtid där samhällsutvecklingen lett till en djupgående fascism och ett samhälle präglad av rädsla och segregation. Boken, som kom ut 2017, blev en stor kritiker- och försäljningssuccé, belönades med Augustpriset och har översatts till en rad olika språk.

Farnaz Arbabi är regissör, dramatiker, författare och en av två konstnärliga ledare för Unga Klara. Hon har en mängd hyllade föreställningar bakom sig och anses vara en av Sveriges mest intressanta regissörer.

Föreställningen riktar sig till gymnasiet och uppåt och är ett samarbete med Uppsala stadsteater.

Läs mer

Bilden: Farnaz Arbabi och ensemblen, foto Micke Sandström

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com