En Sverigepremiär på Årsta Folkets Hus Teater

Ellen_Babic_fotoPatrick_Miller_24X30

Se ELLEN BABIĆ av den hyllade regissören Marius von Mayenburg på Årsta Folkets Hus och Teater, arrangerat av Riksteaterföreningen söder om Söder. En psykologisk dramakomedi om maktspel – och Sverigepremiär. Du har 25% scenpassrabatt. Skynda att boka – det är redan på torsdag!

Vad: ELLEN BABIĆ
Var: Årsta Folkets Hus Teater, arrangerat av Riksteaterföreningen söder om Söder.
När: 25 januari kl. 19:00
Pris: 275 kr (ordinarie 325 kr)
Boka: Du bokar via Riksteaterföreningen söder om Söders hemsida här. Scenpass finns som biljettalternativ. 
Tillgänglighet: Läs om tillgängligheten i lokalerna här.

En rektor, en lärare och en f.d. elev möts för en kväll hemma. Det utvecklas snabbt till stora konfrontationer med elaka anklagelser från alla håll, där ingen går säker och sanningen ständigt glider undan. Under konfliktens yta ligger frågor om maktbalans och tillit i intima relationer, gränsen mellan arbete och privatliv, lögn och sanning. Oavsett om anklagelserna är befogade eller inte så är frågorna komplexa. För nyskrivet manus och regi står Marius von Mayenburg, en favorit på europeiska scener. Han skriver livliga, absurda pjäser, som förlitar sig på samtidspublikens snabba associationer och upprättar en osäkerhet kring rollfigurer och gör tvära kast i tid och rum, ibland mitt i en replik.

Läs mer här

Foto: Patrick Miller

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia