EN SMULA ADJÖ på Ö2

anita nyman

Ö2 Scenkonsts residens presenterar 23-25 maj Anita Nyman i föreställningen EN SMULA ADJÖ, en varm, musikalisk och humoristisk kabaré – om döden. Du har scenpassrabatt!

Vad: EN SMULA ADJÖ
När: 23-25 maj kl 19.
Var: Ö2, Katarina Bangata 80. Mitt emot Orionteatern. På baksidan, mot Stora Blecktornsparken. T-bana Skanstull + promenad. Buss 76 stannar utanför. Eller ta buss 3 till korsningen Ringvägen/Katarina Bangata.
Pris: 175 kr (ord. pris 240kr)
Boka: Du bokar via den här länken och väljer prisalternativet ”Scenpass”. 

Anita Nyman om föreställningen:
”- Vi går alla mot samma slutmål, vare sig vi vill det eller ej. Det är därför jag vill göra denna kabaré. Jag vet inte mer än vad ni vet om detta vårt gemensamma öde men jag vill i en galopp av känslomässiga vallningar och förskräckelser, skratta och gråta, förvånas och förundras, sjunga och dansa tillsammans med er.

Att under en dryg timme eller två, då mörkret omsluter oss, få vidröra det allra svåraste men också det mest självklara. Inget som inte gjorts förut men aldrig gjorts ändå. En afton, slinka in, regn, rugga av sig, ta min hand i din, din i min.

Paris, Berlin, Stockholm, Eslöv, Jokkmokk. En hyllning till livet helt enkelt! Kommer ni?”

Sagt av publiken:
”Döden, Döden, Döden! Tänk att man kan bli så upprymd av döden. Tack för en härlig föreställning.”

Foto: Kristin Carlén 

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia