Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Festival på Teater Tribunalen 21-29 maj med fri entré!

tribbanfestival_1

Äntligen är det dags för Teater Tribunalens årliga scenkonstfestival 2 VECKOR I MAJ. Mellan den 21 och 29 maj bjuder Tribunalen på performance, teater, dans, iscensatta föredrag, läsningar av dramatik, musik, med mycket mera! 

Se hela programmet här

Var: Teater Tribunalen, Hornsgatan 92, T-bana Zinkensdamm.
Boka: Det är fri entré till samtliga programpunkter om inget annat anges, men reservera gärna plats på det du vill gå på, då antalet är begränsat. Ring 08-84 94 33 eller maila din reservation till biljett@tribunalen.com och ange datum, föreställning, antal platser, ditt namn och nummer. Eller köp din biljett i dörren när du kommer!

Efter tre års uppehåll är Tribunalens scenkonstfestival 2 VECKOR I MAJ tillbaks. Här blandas högt med lågt och konst med antikonst. På scen såväl som i foajén ges olika uttryck plats.

Saxat ur programmet:
Py Huss-Wallin och Ester Uddén visar en work in progress, Stephen Rappaport gör en monodrama, Mohamed Ismail och Agnes Kofoed Christianson gör en konsert kring den libanesiska artisten Fairuz, en av våra största musikikoner från Mellanöstern, Violet Green hyllar rock- och bluesdivorna Etta James, Sister Rosetta Tharpe, Bessie Smith, Janis Joplin, Aretha Franklin med många fler, poetry slam-mästaren Astrid Joelsson läser sina nyskrivna texter, rockbandet Dom fläckfria uppträder, det blir Fadokonsert med Filipe Jesus Minhava Trio, Cabaret Blåsorkestern (40 personer) med Cecilia Thorngren på sång och conferencier Ulla Lyttkens gör I afton Weil…

Ja, du ser – det här vill du inte missa! Vill du själv medverka i Tribunalens TURBOTEATER? Läs då mer här!

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com