Titti Grahl som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven till att börja med under våren. Vi hoppas att hon snart är frisk igen och önskar henne ett snabbt och gott tilfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår nya epostadress scenpass.stockholm(@)gmail.com

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm
Hanna, Mia, Margareta, Agneta, Diana, Bosse, Anna

Se ADRESSAT OKÄND på Klarascenen

AdressatOkand

ADRESSAT OKÄND handlar om krigets effekter på vänskapen. Om radikaliseringens mekanismer och effekterna av ett polariserat samhälle. I höst gestaltas den på Klarascenen av skådespelarna Fredrik Gunnarson och Sven Ahlström, i regi av Natalie Ringler. Du har scenpassrabatt!

Vad: ADRESSAT OKÄND
Var: Kulturhuset Stadsteatern/Klarascenen
När: 7-13 oktober. För exakta datum och klockslag se här. 
Pris: 228 kr (ord.pris 340 kr).
Boka: Du bokar via den här länken. 
Tillgänglighet: Läs om tillgängligheten på Kulturhuset Stadsteatern här.

ADRESSAT OKÄND baseras på en novell av Kathrine Kressmann Taylor som blev en omedelbar succé när den först gavs ut i USA 1938. Den är baserad på verkliga händelser och har hyllats som en av de viktigaste texterna som skrivits om upptakten till andra världskrigets utbrott.

Året är 1932. Konsthandlaren Max Eisenstein och konstnären Martin Schulse har arbetat tillsammans i USA under många år och blivit nära vänner. När Martin flyttar tillbaka till Tyskland börjar de brevväxla för att dela med sig av sina respektive liv med karriär, familj och vänner. Deras relation blir alltmer komplicerad när Hitler kommer till makten i Tyskland. Max oroas över sin judiska syster som är kvar i Tyskland samtidigt som Martins karriär får fart och hans värderingar förändras. För varje brev växer oceanen mellan de två forna vännerna.

Regissören Natalie Ringler tilldelades Svenska Dagbladets Thaliapris 2021 för uppsättningen av Irakisk Kristus och Är det krig än? på Teater Galeasen, där hon några år tidigare även regisserade Vår klass. 

Läs mer här

Foto Andreas Ackerup.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com