Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Virpi Pahkinen på Kulturhuset Stadsteatern

Duo_MOPO_press, José Figueroa_1

Låt dig hänföras och förföras av Virpi Pahkinens danskonst! Nu skapar denna enastående och mångfaldigt prisbelönta koreograf en föreställning för 25 (!) dansare på Kulturhuset Stadsteatern, med premiär den 7 november. Boka innan 31 okt!

Vad: Monolit Polygon av Virpi Pahkinen
När: Fre 9 nov kl 19, lör 10 nov kl 18, sön 11 nov kl 17, lör 17 nov kl 19, sön 18 nov kl 17.
Var: Klarascenen, Kulturhuset Stadsteatern
Pris: 225 kr (ord. pris 300 kr).
Boka så här:
Gå in på www.kulturhusetstadsteatern.se/kampanj
Uppge: SPDANS och följ instruktionerna.
Erbjudandet gäller vid mån av plats på utvalda föreställningar vid bokning senast 31/10. För att boka rullstolsplats vänligen kontakta kundtjänst 08-506 20 200.


I Monolit Polygon skapar Virpi Pahkinen en sinnrik värld, där hon tillsammans med dansarna skapar visuella (o)möjligheter; fugor av kroppar som bitar i ett pussel. Kroppar som halkar in i varandra och fyller ut varandras tomrum. Inspirationen till verket tar sats ur den holländska bildkonstnären och grafikern M.C. Eschers matematisk-organiska illusioner, kristallografiska speglingar och figurer av eviga band i obegränsade rum.  I Monolit Polygon spelar Pahkinen med perspektivens lagar och vrider på vedertagna begrepp om upp och ner, bak och fram.

Läs mer

Foto: José Figueroa

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com