Välkommen till Specialkväll på Teater Tribunalen!

Visst har vi saknat Tribunalen på Hornsgatan! Nu är teatern tillbaka efter renoveringen. Scenen har blivit större, akustiken bättre och de ursprungliga väggarna i rå betong från 1928 har plockats fram. Och först ut på den nya scenen är föreställningen ACCELERATION, baserad på en dikt av Emil Boss med musik av Dror Feiler. Teater Tribunalen bjuder nu in oss till en specialkväll den 21 november med en presentation, föreställning, samtal och kaffe & kaka för endast 100 kr.

Vad: Scenpass Specialkväll på Teater Tribunalen med ACCELERATION
När: Torsdag 21 november kl 18:30
Specialkväll: Först får vi en kort presentation av Teater Tribunalens konstnärlige ledare Henrik Dahl. Sen ser vi föreställningen ACCELERATION. Efteråt stannar vi kvar för ett samtal med Eskil Wadensjö, nationalekonom. Du bjuds på kaffe och kaka.
Var: Teater Tribunalen, Hornsgatan 92, T-bana Zinkensdam
Pris: 100 kr
Boka: Boka via Kulturbiljetter
Välj föreställningen den 21 nov. Välj kategori 200 kr. Uppge antal biljetter. Gå vidare till Betala. Fyll i koden: SCENPASS

Emil Boss är tidigare anställd vid Systembolaget och  författare till dikten Acceleration. Hans hyllade dikt har nu blivit ett musikaliskt scenkonstverk om de som utför skitjobben – så vi andra slipper. Boss skildrar säljarnas arbete i butiken, de tunga lagerlyften och de papperslösas städlag om natten. Managementkurserna, medarbetarenkäterna och motståndet uppifrån mot facklig organisering. Vad händer egentligen på Systemet?
Acceleration nominerades till Sveriges Radios lyrikpris 2018.

Läs mer här