Välkommen till Scenpasskväll på Scenkonstmuseet

Vi är väldigt glada över att ha blivit inbjudna till Scenkonstmuseet den 22 oktober kl 18-19:30!  Vi kommer få veta mer om verksamheten och få en visning i utställningen ”På scen”. Vi kan se fram emot en härligt informativ och spännande kväll för såväl scenkonst- och museiintresserade som för mammor, pappor, mor- och farföräldrar som vill veta mer om en rolig och kreativ upplevelse för barn och barnbarn!

På Scenkonstmuseet kliver du in i teaterns, dansens och musikens värld – på scen och bakom kulisserna. Scenkonstmuseet ligger i byggnaden Kronobageriet mellan Dramaten och Kungliga hovstallet på Östermalm. Kronobageriet är Stockholms äldsta bevarade industribyggnad men bakom den karakteristiska fasaden döljer sig ett modernt museum som sätter människans kreativitet i centrum. Huvudutställningen På Scen baseras på museets stora samling av instrument, scenografimodeller, kostymer, teaterdockor och bildkonst. Här finns även ljud och videoinstallationer samt flera interaktiva stationer.

På Scenpasskvällen den 22 oktober får vi träffa Lars Annersten som berättar om verksamheten på museet. Vi kommer att få en visning i museet. Efter presentationen bjuds du på en macka och fika. Och trevligt sällskap!

Vad: Scenpasskväll på Scenkonstmuseet
När: Tisdag 22 oktober kl 18-19:30.
Var: Scenkonstmuseet, Sibyllegatan 2, t-bana Östermalmstorg. Bussar till Nybroplan 54, 69, 76 och spårvagn nr 7.  Karta.
Pris: Kostnadsfritt – men förbokning krävs. Begränsat antal platser (p.g.a. visningarna).
OSA: Med epost till info@scenpass-stockholm.se.
Sista OSA-datum: Boka innan den 18 oktober.


Vi räknar med att du kommer om du har anmält dig. Var god avboka din plats om du får förhinder! 

Hjärtligt välkommen!

önskar styrelsen i Scenpass Stockholm & Scenkonstmuseet

Läs mer om Scenkonstmuseet här.