Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Välkommen till en läsning av HEDERSGÄSTERNA - Scenpass Stockholm

Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Välkommen till en läsning av HEDERSGÄSTERNA

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Hur aktuell är en pjäs som spelades första gången 1978? Mycket! tycker Ö2´s referensgrupp. Vad tycker du?
Söndagen den 24 november är du välkommen att delta i en läsning av Sandro Key-Åbergs HEDERSGÄSTERNA på Ö2. Efter läsningen så är det samtal med Anki Larsson och Sonja Lund. Det är fri entré och Ö2 bjuder på kaffe och kaka.

Vad: Läsning av pjäsen HEDERSGÄSTERNA med efterföljande samtal
När: Sön 24 november kl 16.00.
Var: Ö2, Östgötagatan 2, vid Mosebacke
Pris. Kostnadsfritt. Du bjuds på kaffe och kaka.
Boka: Anmäla dig via epost kontakt@ostgotagatan2.se

Sandro Key-Åberg skapade sig ett namn som ”Folkhemmets kvicke satiriker” både i sina dikter och romaner. Men sin originellaste insats har Key-Åberg gjort som dramatiker, främst med sina karikatyrer av samtida jargong och tänkesätt som han skapade i små scener och gav den träffande genrebeteckningen ”prator”.

HEDERGÄSTERNA tar upp en ödesfråga, som är särskilt brännande i Sverige, vad ska vi göra med alla hemlösa, förtvivlade, som saknar möjlighet att överleva i sin egen bygd och som vill komma till vårt land? Vad gör vi, om plötsligt en stor kontinent, ett helt folk som brutit upp från sina boplatser, är på väg från Danmark till det utvalda drömlandet – Sverige? HEDERSGÄSTERNA ger inget svar på den frågan, men pjäsen ställer problemet i blixtbelysning. Det är ett drama som både roar och oroar.

Skådespelarna som läser är Alexandra Zetterberg, Anita Nyman, Bengt CW Carlsson, Gustaf Kling, Matilda Tjerneld, Mats Andersson, Olof Willgren, Richard Turpin och Sonja Lund.

 

Mer info om Ö2 här.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com