Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Se ONÅD på Kulturhuset Stadsteatern

Onåd

Det är Sverigepremiär för ONÅD på Kulturhuset Stadsteatern, Lilla Scenen, ett kritikerrosad och flerfaldigt prisbelönt drama  om vår tids stora frågor. Om kraften i tillhörighet och hur vi bygger oss själva i förhållande till det samhälle vi lever i. Boka senast 29 april för att ta del av erbjudandet.
Vad
: ONÅD
Var: Kulturhuset Stadsteatern, Lilla Scenen
När: Tis 22 maj kl 19, ons 23 maj kl 18, tors 24 maj kl 18, fre 25 maj kl 19, lör 26 maj kl 18, tis 29 maj kl 19, ons 30 maj kl 18.
Pris: 190 kr (ord. scenpasspris 250kr)
Kod: PASSON
Boka: Gå in på www.kulturhusetstadsteatern.se/kampanj. Ange kampanjkoden PASSON och följ instruktionerna. Erbjudandet gäller utvalda föreställningar i maj. Boka senast 29 april för att ta del av erbjudandet. För att boka rullstolsplats vänligen kontakta kundtjänst 08-506 20 200.

Amir Kapoor är framgångsrik stjärnadvokat, lyckligt gift med konstnären Emily, bosatt i vacker våning på övre Manhattan i New York. En gång hette han Amir Abdullah, son till muslimska föräldrar från Pakistan. En bakgrund som han anser sakna betydelse. Eller kanske döljer? Nu har han siktet inne på att bli delägare i den judiska advokatbyrå han jobbar på.  Så vill hans systerson att han som advokat ska hjälpa en imam som häktats på felaktiga grunder. Amir värjer sig, vill inte bli inblandad. Emily övertalar honom att ställa upp. Det ena leder till det andra. Och Amirs noggranna identitetsbygge

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com