Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

RÄDDA MIG! spelas på Ö2

rädda mig_

RÄDDA MIG! är en skruvad föreställning om att vara slav under sina rädslor och vad som händer när man försöker slå sig fri. Ett samarbete mellan Ö2/ung och Teater Deni med nypremiär den 2 oktober på Ö2.

Vad: RÄDDA MIG
Var: Ö2, Katarina Bangata 80, mitt emot Orionteatern. Ingång från Blecktornsparken.
När: 1-6 oktober 2021
Pris: 125 kr (ord. pris 150 kr)
Boka på Ö2:s hemsida här. Använd kampanjkoden ”Scenpass”.
Längd c:a 60 min.

I en lägenhet kämpar två trygghetsnarkomaner med sin relation och sig själva. Den ena flyr från allt som verkar skrämmande. Den andra vågar inte konfrontera sin partner. Men vad händer om en av dem bryter sig loss? Blir den andra ensam kvar då?

Läs mer här

Bilden: Ian Emerson och Nora Dellow. Foto: Olivia Dellow

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com