Provpublik till Teater Tribunalen

inte ett ljud

Teater Tribunalen söker nu provpublik till föreställningen INTE ETT LJUD på söndag 5 september kl 16. Det finns ett begränsat antal platser – först till kvarn gäller!

INTE ETT LJUD av Ninna Tersman bygger på den sanna historien om pojken Piotr Zettinger, som under andra världskriget smugglades ut ur ghettot i Warszawa genom avloppssystemet – och sedan gömdes av katolska familjer och nunnor tills kriget var över. Piotr lever idag i Sverige och föreläser ofta om sitt liv under kriget, och om flykten undan en säker död i förintelseslägret Treblinka. INTE ETT LJUD är en föreställning om att leva i ständig skräck för att någon ska avslöja vem du egentligen är. Om främlingsfientlighet, antisemitism, och fördomar, men också om det hoppfulla i att det ändå finns människor som är beredda att riskera livet för att hjälpa andra.

Anmäl dig hos producent Hanna Melanton Appelfeldt, hanna@tribunalen.com, 073-669 55 51.

Foto: Maryam Barari 

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Vi talar om teater hösten 2023!

Välkommen att delta i teatercirkeln TALA OM TEATER, Scenpass Stockholms kostnadsfria studiecirkel som sker i samarbete med Vuxenskolan. En gång i månaden talar vi om teater vi

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: info(@)scenpass-stockholm.se