PROJEKT: MAMMA kommer tillbaka till Ö2

PROJEKT: MAMMA av och med Alexandra Zetterberg Ehn hade premiär på Folkteatern Gävleborg i mars 2016 och prisades både av press och publik. I våras spelade föreställningen för fulla hus på Ö2. Och nu kommer den tillbaka! Sen den med scenpassrabatt!

Vad: PROJEKT: MAMMA
Var: Ö2, Östgötagatan 2, vid Mosebacke torg.
När: 9, 10 och 11 september kl 19
Pris: 175 kr (ord. 240 kr)
Kod: Scenpass
Boka: Boka via denna länk med kampanjkoden Scenpass.

PROJEKT: MAMMA undersöker Alexandra genom sin mormors dagböcker en fantastisk berättelse från sin egen barndom. En historia som visar sig vara full av toppar och dalar, av hemligheter, humor, olika platser, livslögner, längtan, familj, försoning, förgänglighet, och sann kärlek. PROJEKT: MAMMA är ett koncentrat av en tid. En utforskande, lekfull, genreöverskridande och dokumentär teaterföreställning om minnen, glömska och de berättelser som utgör ett liv. Alexandra fick Gefle Dagblads kulturpris 2016 för sin personliga och berörande monolog.

”…ett roligt, effektivt grepp som något lyser upp bilden av den fruktansvärda barndom som Zetterberg beskriver. Det totala sveket, det groteska osynliggörandet… en otroligt stark skildring, Alexandra  Zetterberg  Ehn gör det enda möjliga, med lätt hand och på mild malmöitiska låter hon Margit bjuda på påtår. Som om ingenting har hänt….” Lars Ring, Svd

Läs mer