Titti Grahl som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven till att börja med under våren. Vi hoppas att hon snart är frisk igen och önskar henne ett snabbt och gott tilfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår nya epostadress scenpass.stockholm(@)gmail.com

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm
Hanna, Mia, Margareta, Agneta, Diana, Bosse, Anna

Erbjudande till scenpass medlemmar! Operasällskapet Kamraterna presenterar Vestalen

Vestalen

Är du beredd att offra din högsta önskan för kollektivet? Hur vet du vad som är rätt, och framförallt vad som är sant?

1823 hade Gaspare Spontinis opera VESTALEN premiär på Kungliga Operan i Stockholm och nu är det äntligen dags för svenska publiken att återupptäcka denna pärla efter 200 år.

Introduktionsamtal, föreställning & publiksamtal

I samband med föreställningen torsdag 16 mars arrangeras samtal med föreställningens regissör Aurelia Le Huche och musikaliska ledare Anna Christensson. Kom 45 minuter före föreställningens början, köp ett glas vin eller te/kaffe och hör Aurelia och Anna berätta om arbetet med Vestalen.

Efter föreställningen har vi sedan ett kort publiksamtal där vi kan ställa frågor.


När: 16 mars kl 18.15
Var: Teater Tribunalen, Hornsgatan 92, T-Zinkensdamm, Buss 4 eller 66
Pris: 285 kr (istället för ordinarie 350 kr)
Bokning: Du bokar din biljett via nortic.se eller kamraterna.com. Uppge
koden SCENPASS för att få rabatt.


OBS! Erbjudandet gäller även föreställningarna 13/3 samt 23/3.

Vad är du rädd för, och hur påverkar rädslan dina handlingar och val?” Vestalen utspelar sig ursprungligen i antikens Rom och handlar om den unga kvinnan Julia, som av Roms makthavare utsetts till vestal; en högt uppsatt prästinna med ett ärofyllt uppdrag som, om hon misslyckas med det, sätter hela samhällets fortlevnad på spel enligt rådande trosuppfattningar. Som vestal måste Julia avge kyskhetslöfte, vilket, när hennes älskade Licinius återvänder hem från kriget och vill att de ska rymma tillsammans, blir till ett livshotande dilemma.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com