Musikalisk fest åter på Playhouse Teater

Min vän fascisten_besk_mer

I MIN VÄN FASCISTEN har barnen i Bullerbyn, sinnebilden av det trygga Sverige, vuxit upp och blivit medelålders. Olle, Anna, Lisa, Britta, Bosse och Lasse är en genomskärning av Sverige idag. Nu har du möjlighet att uppleva musikalen igen – på två extrainsatta föreställningar 11-12 april – med scenpassrabatt!

Vad: Musikalen MIN VÄN FASCISTEN 
Var: Playhouse Teater, Drottninggatan 71A, t-bana Hötorget.
När: 11 och 12 april kl 19.00
Pris: 331 kr inkl. serviceavgift (ord. pris 395 kr).
Boka: Du bokar din biljett via den här länken. Klicka i rutan ”Jag vill använda en kampanjkod”. Använd koden SCENPASS22. OBS – begränsat antal platser per föreställning.

Vännerna träffas för den årliga kräftskivan. Det svänger, snapsen flödar och skratten klingar. Deras idag skilda åsikter om Sverige, blandat med personliga tillkortakommanden och oförrätter, leder till öppna konflikter. När en objuden gäst plötsligt ansluter tvingas de att själva formulera sig om livet och politiken. I den här musikteaterkomedin med det uppseendeväckande namnet, bjuds det på kuplettsång, reggae, rock och bossa. MIN VÄN FASCISTEN skapades av Klas Abrahamsson och Erik Gedeon 2012.  

Frida Bergh är regissör. Medverkade skådespelare är Reuben Sallamander, Frida Bergh, Thérèse Andersson Lewis, Åsa Bergh, Niklas Löjdmark Chressman, Anders ”Butta” och Teodor Wennö. Kapellmästare är Johan Mörk.

”Premiären är en enda stor urladdning, galet svängig” SvD

Läs mer om föreställningen här

För tillgänglighet på Playhouse Teater se här

Bilden: Affischbild MIN VÄN FASCISTEN. Foto produktionen/Artisterian STHLM.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia