Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Gå 2 för 1 på Improvisation & Co

På_Håret_Grund_affichbild_1_enb-img_1

Improvisation & Co erbjuder scenpassare att gå 2 för 1 på PÅ HÅRET – VART ÄR DU PÅ VÄG?, en improviserad musikal som spelas på Improvisation & Co under hösten. Ta med dig en vän. Eller ta med fler vänner och låt dem då ta del av erbjudandet!

Vad: PÅ HÅRET – VART ÄR DU PÅ VÄGimproviserad musikal.
Var: Improvisation & Co, Hagagatan 48, Stockholm. T-bana Odenplan + 8 min promenad eller buss 2, 4, 65, 70 eller 515.
När: 29/9, 13/10, 17/11, 1/12 kl 19:00 – 21:00, inkl. paus.
Erbjudande: Scenpassmedlemmar kan ta med sig en vän och då ”Gå 2 för 1”. Även fler vänner kan tas med och då ta del av erbjudandet.
Rabattkod: SCENPASS18  ger 50% rabatt vid bokning via hemsidan
Biljettbokning: Boka via hemsidan.  Eller via mail eller telefon:  info@improco.se eller 08-308133
OBS! Om du har problem att boka via hemsidan så ring till teatern så hjälper de dig!

Följ med Improvisation & Co på en färd i tid och rum där vi möter och lär känna ett antal resenärer i en tågkupé på en resa mot okänt mål. Det blir tillbakablickar och reflektioner kring om livet blev som man tänkt sig och det fruktsamma i lite bitterhet.

När är det för sent att hoppa på sista tåget och varför ska man egentligen orka ta den där resan när det är så bekvämt att sitta kvar? Vad ska allt vara bra för? Vart är du på väg? På scen ser vi Urban Eksvärd, Lotti Lundblad, Maria Olofson ochRobert Weitz.

Under kvällen kan du fika eller ta dig något att dricka i det mysiga caféet/serveringen. Du kan även göra detta till en helkväll där du/ni äter middagssoppa i pausen.

Publiken sitter tryggt. Ingen tas upp på scenen.

Foto: Robin von Post

 Läs mer

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com