Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Följ med på musikalresa!

black_eller_blod_foto_markus_garder-800x450pxl

Följ med oss på en scenkonstresa till Eskilstuna Teater den 6 december – vi ska se Riksteaterföreställningen BLÄCK ELLER BLOD!

BLÄCK ELLER BLOD är en musikal av succéteamet Erik Norberg och Alexander Öberg med Anders Ekborg och Lina Englund. Vi hoppar på bussen till Eskilstuna!

Anders Ekborg och Lina Englund i ny musikal! BLÄCK ELLER BLOD är en musikal av succéteamet Erik Norberg och Alexander Öberg. Med 30 nyskrivna låtar och en stark ensemble på 10 skådespelare och musiker tar de oss tillbaka till tiden när Sverige skulle dras in i Upplysningens tidevarv – med bläck eller blod. Läs mer.

Vi åker med buss från Vasagatan/Stockholm Central kl 16 onsdagen den 6 december. Till Eskilstuna anländer vi strax innan kl 18 och då tar vi en fika med Eskilstuna riksteaterförening som har lovat att berätta om sitt arbete med att arrangera scenkonst i Eskilstuna. Föreställningen börjar kl 19. Längd 2 tim 50 min inkl paus. Vi är tillbaka i Stockholm kl 23:30 c:a. Antalet tillgängliga platser är 30.

Vad: Musikalen BLÄCK ELLER BLOD
När: 6 dec 2017
Kostnad: 500  kr
Boka: Skicka ett mejl till Scenpass Stockholm på  info@scenpass-stockholm.se med din bokning senast den 23 oktober. Då får du ett mejl från oss med detaljerade instruktioner hur du bär dig åt för att betala.

I priset ingår:
Bussresa t o r Stockholm – Eskilstuna
Teaterbiljett
Fika och macka i Eskilstuna

Eskilstuna Teaterförening är, precis som Scenpass Stockholm, en riksteaterförening. Eskilstuna Teaterförening arrangerar och verkar för bred och engagerande scenkonst i Eskilstuna. De arrangerar föreställningar på fina Eskilstuna Teater. Läs mer här.

Att resa och se teater är något som medlemmarna i Scenpass Stockholm efterfrågar visade en medlemsundersökning för några år sedan. Styrelsen i Scenpass Stockholm har tittat på och genomfört olika typer av resor. Efter ett beslut på årsmötet 2017 provar vi återigen att boka en buss och åka tillsammans till en scen utanför Stockholm.

Hjärtligt välkommen!

Styrelsen, Scenpass Stockholm
Camila Fekete, Jane Bertilsdotter Bujila, Kersti Öberg, Hanna Melanton-Appelfeldt, Agneta Ahlin, Mia Hertler, Samuel Skoglund, Titti Grahl

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com