Läsning av nyskriven pjäs på Ö2 – kostnadsfritt

Varmt välkomna till Ö2 och läsningen av Katarina Carlshamres pjäs Liebestraum den 10 dec kl 18. Det är fri entré och  Ö2 bjuder på kaffe i pausen!

Vad: Läsning av pjäsen Liebestraum
Var: Ö2 Östgötagatan 2, t bana Slussen. Se hemsida här.
När: 10 december kl:18
Pris: Gratis
Anmälan: Anmäl dig genom att skicka ett mejl till kontakt@ostgotagatan2.se

Liebestraum är en pjäs om kärlek, sorg och förhoppningar; om vår oförmåga att se varandra, och vår längtan efter att bli sedda. Vi får möta en författare som skriver på en pjäs och hennes figurer som uppstår i rummet. Ett lyriskt och lekfullt psykodrama där gränsen mellan det inre och det yttre, mellan nu och då, mellan författaren och hennes karaktärer, är oklar och föränderlig, och där den jag själv upplever mig vara, ibland är något helt annat än den jag är för dig.

Medverkande skådespelare: Anki Larsson, Mats Andersson, Polly Kisch, Siri Hamari och Lena Strömdahl.

Katarina Carlshamre debuterade som poet 2014 med den lyriska berättelsen Död är enkel prick (Lejd). Den låg till grund för monologen La morte è un punto som spelades 2015 på La Soffitta i Bologna och senare på Stadsteatern i Neapel. Hennes andra pjäs Sorglandet – människornas ljus har framförts som läsning. Hon är filosofie doktor i franskspråkig litteratur och har forskat om moderskap i samtida svenska och franska romaner.