Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Vi tipsar om en läsning på Ö2

Agneta W_1500

Ö2 genomför läsningar av pjäser och efterlyser publik! Nu närmast gäller det en läsning av pjäsen SISTA NATTEN I HUSET – KOMEDI FÖR EN KVINNA OCH FEM SPÖKEN.

SISTA NATTEN I HUSET är en spökhistoria, ett avsked och en saga. En komisk monolog i en akt ”based on a true story”. Medverkande skådespelare är Agneta Wallin och Carina Jingrot. Läsningen följs av ett samtal om pjäsen för den som önskar delta.

Vad: Läsning av SISTA NATTEN I HUSET – KOMEDI FÖR EN KVINNA OCH FEM SPÖKEN
Var: Ö2, Bergsgatan 11 på Kungsholmen (f.d. Fria teatern) Se en karta här
När: Onsdag 14 december kl 19-20:30.
Boka: Du bokar via den här länken
Pris: 50 kr för alla. I biljettpriset ingår fika.
Tillgänglighet: Läs om tillgängligheten på Ö2 här.  Läs mer här.

Bilden: Agneta Wallin, foto Elisabeth Olsson.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com