Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

FÅGELKVINNAN är Ö2:s första premiär 2023

2.2-2

Den 16-22 januari spelas FÅGELKVINNAN på Ö2. Med livemusik, text och rörelse undersöks upptäckten av att plötsligt ha blivit den där galna kvinnan på torget som alla tar omvägar för att slippa möta. Du har scenpassrabatt!

Vad: FÅGELKVINNAN
Var:
Ö2 Scenkonst på Bergsgatan 11. Närmaste t-bana är Rådhuset. Karta
När:
16-21 januari 2023 kl. 19, 22 januari kl. 16. Se speldatum här
Pris: 175 kr (ord. pris 240 kr)
Boka:
Du bokar via den här länken till Ö2:s hemsida. Scenpass finns som biljettalternativ. 
Tillgänglighet: Läs om tillgängligheten på Ö2 här.

En kvinna som identifierar sig som fågel flyttar in i rutschkanehuset i en lekpark och ägnar sina dagar åt att skriva brev till alla som gjort henne besviken. I ett pendlande mellan magi, mytologi och grå förortsrealism vindlar sig historien kring det ockuperade lekplatshuset. 

FÅGELKVINNAN är skriven av Joséphine Wistedt som också medverkar i föreställningen, tillsammans med Hanna Nygårds och Pål Nyberg. Ö2scenkonst i samarbete med Svärmen.

Läs mer här

Foto: Svärmen.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com