Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Se Don Juan – Dia de muertos

Don Juan, 1

En lekfull opera i två akter med musik av W.A. Mozart i regi av Charlotta Huldt, som nyligen slog publikrekord med sin uppsättning med Parkteatern i Stockholm. 31 okt – 22 nov kan du se DON JUAN i vackra och stämningsfulla Eric  Ericsonhallen – som scenpassmedlem får du 200 kr rabatt på biljettpriset!

Vad: Don Juan – Dia de muertos
Var: Eric Ericsonhallen/Skeppsholmskyrkan
Erbjudande: 200 kr rabatt
Premiären: 31 oktober 2017: 395 kr (ord pris 595 kr) övriga dagar: 295 kr (ord pris 495 kr)
När: 31 okt 1, 3, 4, 13, 14, 15, 20, 21, 22 nov kl 19.00, insläpp kl 18.00
Boka: via Ticketmaster.se, 0771-70 7070 använd Operavän-rabatten med koden OPERAVAN.
Mer: Föreställningen sjungs på svenska och varar ca 2,5 tim inkl paus

Berättelsen om Don Juan förför och berör människor över hela världen. Operans handling är i denna uppsättning förlagd till Mexico, där berättelsen om Don Juan spelas varje år, som ett krönikespel under Allhelgonahelgen (Dia de Muertos). I Mozarts opera möter vi en människa, som lever sitt liv mellan olika världar och som om varje dag vore den sista och där den gudomligt vackra musiken driver, kittlar och smeker alla våra sinnen till extas.

Översättning, bearbetning och regi: Charlotta Huldt  Kostym och mask: Helena Andersson, Kapellmästare: Majsan Dahling

Läs mer

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com