Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Inbjudan till en kombinerad dansföreställning och föreläsning

Inbjudan till fortbildning XoXO- 8 nov_scenpass

Välkommen till en kostnadsfri, lärorik och inspirerande eftermiddag den 10 november, med dansföreställningen XOXO, en föreläsning och föreställningsanalys ute på Riksteatern i Hallunda. Du bjuds på kaffe och smörgås i pausen. Boka senast på måndag om du vill vara med!

Vad: Dansföreställningen XOXO, inspirationsföreläsning och föreställningsanalys
Var: Riksteaterns lokaler på Hallundavägen 30, t-bana Hallunda, röda linjen mot Norsborg.
När: Onsdag 10 november kl. 15.30 – c:a 19.30. Kom gärna 15.00 för att checka in då föreställningen börjar 15.30.
Pris: Gratis
Boka: Mejla till teaterkonsulent Annelie Modin: annelie.modin@riksteatern.se.
Sista dagen att boka är måndag 8 november. Erbjudandet gäller i mån av plats. Om du får förhinder måste du avboka din plats.
Extra: Efter föreställningen bjuds du på kaffe & smörgås!

Dansföreställningen XOXO, av den kända tyska koreografen Sebastian Matthias, handlar om intimitet, närhet, samtycke och öppenhet och riktar sig till ungdomar i årskurs 8 – 9 och årskurs 1 på gymnasiet. Fyra dansare gestaltar hur det genom rörelse, musik och ord kan bli enklare för publiken att ta till sig tematiken – och våga prata med varandra. (XOXO betyder ”puss och kram” på digitalt språk.)

En föreställning kan alltid tolkas på flera olika sätt. Hur ska vi prata om ett verk med andra? Här presenteras Riksteaterns analysmodell ”En väv av tecken” av Beatrice Sehlin Letfors. Beatrice är utbildad teater- och dramapedagog och arbetar idag som koordinator på Riksteatern Barn & Unga. Vi får också lyssna till Kalle Röcklinger, som är sexualupplysare och sakkunnig i utbildningsfrågor från RFSU. Här berättar han om hur en positiv och främjande ingång till sexualundervisningen kan stötta arbetet att förebygga sexuellt våld.

Läs mer om föreställningen XOXO här.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com