Teater Tribunalen bjuder in till publikgenomdrag!

Kudzai-EE-Foto_Mario Hernandez

Teater Tribunalen bjuder in till ett publikt genomdrag av föreställningen 100 FRÅGOR TILL KUDZAI CHIMBAIRA på onsdag 23 mars kl. 14. Föreställningen är ett performanceverk av Nasim Aghili och Johanna Emanuelsson. Du ser den på Teater Tribunalen till den 10 april!

Vad: Publikgenomdrag 100 FRÅGOR TILL KUDZAI CHIMBAIRA
Var: Teater Tribunalen, Hornsgatan 92, T-bana Zinkensdamm.
När: Onsdag 23 mars kl 14.
Pris: Gratis.
Boka: Du bokar en plats genom att mejla verksamhetsledare Hanna Melanton-Appelfeldt:  hanna@tribunalen.com.
Mer: Föreställningen tar ca 90 minuter och mat och dryck ingår i biljetten (två tacos och te). Det är först till kvarn som gäller. Antalet platser är begränsat. 


100 FRÅGOR TILL KUDZAI CHIMBAIRA  är ett performanceverk som skapar ett gemensamt rum för sorg och kamp. Inspirerad av kollektiva sorgeritualer delas en måltid, och minnen [re]konstrueras och kläs i ord, video och musik. Kudzai Chimbaira [1985-2018] var skådespelare, regissör och en eldsjäl inom den antirasistiska konstvärlden.

Några av Kudzai Chimbairas kollegor, däribland musikern Hope Masike från Zimbabwe, samlas för att berätta om Kudzai Chimbairas arbete och påverkan på konst- och kulturlivet i Sverige och Zimbabwe. Tillsammans försöker de i denna suggestiva och visuellt starka föreställning, skapa ett språk för saknaden och bristen, men också för glädjen och kärleken.

100 FRÅGOR TILL KUDZAI CHIMBAIRA är ett samarbete mellan Kudzai Chimbairas teater, Teater Tribunalen och National Black Theatre of Sweden.

Läs mer här

Läs om tillgängligheten på Teater Tribunalen här.

Bilden: Foto Mario Hernandez.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia