Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Teater Tribunalen bjuder in till publikgenomdrag!

Kudzai-EE-Foto_Mario Hernandez

Teater Tribunalen bjuder in till ett publikt genomdrag av föreställningen 100 FRÅGOR TILL KUDZAI CHIMBAIRA på onsdag 23 mars kl. 14. Föreställningen är ett performanceverk av Nasim Aghili och Johanna Emanuelsson. Du ser den på Teater Tribunalen till den 10 april!

Vad: Publikgenomdrag 100 FRÅGOR TILL KUDZAI CHIMBAIRA
Var: Teater Tribunalen, Hornsgatan 92, T-bana Zinkensdamm.
När: Onsdag 23 mars kl 14.
Pris: Gratis.
Boka: Du bokar en plats genom att mejla verksamhetsledare Hanna Melanton-Appelfeldt:  hanna@tribunalen.com.
Mer: Föreställningen tar ca 90 minuter och mat och dryck ingår i biljetten (två tacos och te). Det är först till kvarn som gäller. Antalet platser är begränsat. 


100 FRÅGOR TILL KUDZAI CHIMBAIRA  är ett performanceverk som skapar ett gemensamt rum för sorg och kamp. Inspirerad av kollektiva sorgeritualer delas en måltid, och minnen [re]konstrueras och kläs i ord, video och musik. Kudzai Chimbaira [1985-2018] var skådespelare, regissör och en eldsjäl inom den antirasistiska konstvärlden.

Några av Kudzai Chimbairas kollegor, däribland musikern Hope Masike från Zimbabwe, samlas för att berätta om Kudzai Chimbairas arbete och påverkan på konst- och kulturlivet i Sverige och Zimbabwe. Tillsammans försöker de i denna suggestiva och visuellt starka föreställning, skapa ett språk för saknaden och bristen, men också för glädjen och kärleken.

100 FRÅGOR TILL KUDZAI CHIMBAIRA är ett samarbete mellan Kudzai Chimbairas teater, Teater Tribunalen och National Black Theatre of Sweden.

Läs mer här

Läs om tillgängligheten på Teater Tribunalen här.

Bilden: Foto Mario Hernandez.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com