Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Teater Unga Roma gästar Ö2

RoHejd_220317_9316web1200px_B

Teater Unga Roma, som vanligtvis håller till på Gotland, kommer till Stockholm och Ö2 med en djurisk komedi med lyriska sånger och mörka undertoner, en berättelse om utsatthet och lyckan att växa tillsammans. Nu har du chans att se LUCKY LOOSERS med scenpassrabatt. För alla från 13 år och uppåt!

Vad: LUCKY LOOSERS
När: Tis 29 mars kl 19, ons 30 mars kl 13.
Var: Ö2, Katarina Bangata 80. Mitt emot Orionteatern. På baksidan, mot Stora Blecktornsparken. T-bana Skanstull + promenad. Buss 76 stannar utanför. Eller ta buss 3 till korsningen Ringvägen/Katarina Bangata.
Pris: 175 kr med Scenpassrabatt (ord. pris 225 kr). Pris för ungdom under 26 år är 150 kr.
Boka: Du bokar via den här länken och väljer prisalternativet ”Scenpass”. 
Längd: Föreställningen är en timme lång och riktar sig till alla från 13 år.


Med avstamp i Bröderna Grimms saga om stadsmusikanterna i Bremen handlar denna historia om fyra utstötta existenser som ingen längre vill ha. För att överleva bestämmer de sig för att bilda ett band och slå igenom. Våra vänner åsnan, hunden, katten och tuppen stämmer sina instrument och spelar för livet. Ska de lyckas? Kommer de att slå igenom? Leva eller dö? The Lucky Loosers show! I regi av Kickan Holmberg. Med Jimmy Lindström, Mikaela Hagelberg, Moa Niklasson och Steve Kratz.

Läs mer här

Kolla tillgängligheten på Ö2 här

Bilden: Foto Roland Hejdström.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com