Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Se THE SOUND OF MUSIC med Scenpassrabatt

The_sound_of_music_sören vilks

THE SOUND OF MUSIC är en verklig klassiker! Och den spelas i vår på Kulturhuset Stadsteatern i regi av den kände musikalregissören Ronny Danielsson. Kulturhuset Stadsteatern erbjuder nu Scenpass Stockholms medlemmar en generös rabatt på utvalda datum i april och maj om du bokar senast den 30 april!

Vad: THE SOUND OF MUSIC
Var: Kulturhuset Stadsteatern, Sergels torg, Stora scenen
När: Utvalda datum från den 8 april till den 13 maj. Se här.
Boka: Du bokar dina biljetter via den här länken. Erbjudandet gäller vid mån av plats på utvalda föreställningar vid bokning senast 30 april. Rullstolsplats bokas via kundtjänst på 08-506 20 200.


Maria drivs av sin passion för musik. Hon ger klosterlivet en chans, men jakten på självständighet får henne snart att ge sig ut i världen. Barnen von Trapp har förlorat sin mamma och deras pappa sörjer sin stora kärlek, men snart blir Maria ljuset i deras mörker. Samtidigt som kärleken spirar hos von Trapp växer sig nazismen allt starkare omkring dem. THE SOUND OF MUSIC är en älskad och ständigt aktuell musikal om att vara på flykt och om modet att stå upp för det rätta. I rollerna ser vi bland andra Sara Jangfeldt och Peter Gardiner.

”Kulturhuset Stadsteatern öppnar nu sin stora scen med detta storslagna spektakel, med sitt drag av saga.” SvD

Läs mer här

Om tillgängligheten på Kulturhuset Stadsteatern här

Bilden: Foto Sören Vilks.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com