Se #JEANNE på Dramaten

RIKSTEATERN Jeanne

Första specialerbjudandet från Scenpass Stockholm denna säsong är en produktion av Riksteatern i samarbete med Dramaten. Nu kan du se #JEANNE för halva priset! #JEANNE spelar på Dramaten i augusti och september efter att ha varit på turné med Riksteatern under våren.

#JEANNE handlar om vårt behov av ledargestalter som får bära våra drömmar, samtidigt som vi lägger allt ansvar på dem. Vem ska egentligen rädda oss?

Vad: #JEANNE
Var:
Dramaten, Lilla scenen.
När:
Den 26 (Dramatenpremiär) och 27 augusti samt 9, 10, 15, 16 och 21 september.
Pris:
185 kr (ord. pris 370 kr)
Rabattkod: RIKSTEATERN50
Boka:
Gå in på #jeanne (dramaten.se). Boka som en biljett till ordinarie pris och välj biljett STANDARD. Gå till BETALNING. Du får frågan ”Har du en rabattkod eller ett presentkort?” Skriv in koden ”RIKSTEATERN50”.

Vid frågor om erbjudandet eller biljetter kontakta kundservice@dramaten.se. #JEANNE rekommenderas från 16 år och uppåt.
#JEANNE är en produktion av Riksteatern i samarbete med Dramaten

På norra sidan av sjön finns stora villor med privata bryggor. På södra sidan finns ett höghus med trasig hiss. Unga i norr tror att unga från söder inte existerar. Unga från söder tror att unga i norr är gjorda av guld. Lilla Jeanne försöker korsa den frusna sjön för att ta del av guldet, för att ta lite av rikedomarna till den södra sidan. Hon kommer aldrig tillbaka – men historien slutar inte där.

#JEANNE gestaltar en värld på gränsen till undergång. Den handlar om en ung idealist och om de som idealiserar henne. Vem ska egentligen rädda oss? Våra barn?

”Det är ett teatralt äventyr, en underbart osannolik och galet suggestiv undergångsskröna.” Lars Ring/Svenska Dagbladet

Se trailer #jeanne – trailer – YouTube

Läs mer här

Foto: Markus Gårder

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia