Se teater på Ö2 med scenpass-rabatt

bang

På grund av de restriktioner som fortfarande råder spelar teatrarna för en begränsad publik just nu. Flera teatrar har valt att inte ge några rabatter. Vi är därför väldigt glada över att Ö2 ger scenpass-rabatt. Och du har flera föreställningar att välja mellan!

Den 4-6 september spelas pjäsen BANG – KRIG, KÄRLEK & KARRIÄR. I regi av Judith Hollander, med Agneta Wallin som journalisten Barbro Alving. Föreställningen hade premiär 2004 och har turnerat i hela Sverige, bl a i 4 år på Klara Soppteater och blivit radioteater på SR. Läs mer här.

Boka: Via den här länken. Använd kampanjkoden ”scenpass”.
Pris: 175 kr (ord pris 240 kr).

—–

Den 8 september är det nypremiär för MAMSELL, MALSTRÖMMARNA OCH JAG. En föreställning om hjältinnor och vi som älskar dem. En föreställning som får dig att glömma verkligheten en stund för att fysiskt vandra i fantasin.  Spelas t.o.m. den 12 september. Läs mer här.

OBS! Första delen av föreställningen är en soundwalk, en kort vandring utomhus till ljudfiler. Ljudfiler med instruktioner kommer att skickas till din mailadress. För att få hela upplevelsen behöver du en smartphone med hörlurar. Om du saknar smartphone, har svårt att gå i trappor eller av andra skäl inte vill/ kan gå soundwalken, kontakta Ö2 så hjälper de dig med alternativ.

Boka: Via den här länken. Använd kampanjkoden ”scenpass”.
Pris: 175 kr (ord pris 240 kr).

EN DIVA SJUNGER UT har premiär 24 september och spelas t.o.m. 27 september. Stjärnan Fräulein Lou Lou gör storslagen entré på Ö2s scen och tar dig tillbaka till dunklet på en musikklubb i 30-talets Berlin. I denna gemytliga och omfamnande miljö tillåter sig Fräulein Lou Lou sig själv att vara både storslagen och sårbar. Hon bjuder på smäktande sånger som får oss att minnas Marlene Dietrich, Zara Leander och Judy Garland med värme. Av och med Louise Ryme. Läs mer här.

BokaVia den här länken. Använd kampanjkoden ”scenpass”.
Pris: 175 kr (ord pris 240 kr).

Hitta till Ö2: Ö2 finns på Katarina Bangata 80. Mitt emot Orionteatern. På baksidan, mot Stora Blecktornsparken. T-bana Skanstull + promenad. Buss 76 stannar utanför. Eller ta buss 3 till korsningen Ringvägen/Katarina Bangata.

 Läs mer på Ö2:s hemsida här.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Vi talar om teater hösten 2023!

Välkommen att delta i teatercirkeln TALA OM TEATER, Scenpass Stockholms kostnadsfria studiecirkel som sker i samarbete med Vuxenskolan. En gång i månaden talar vi om teater vi

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: info(@)scenpass-stockholm.se