Se Den Håriga Apan på Tribunalen i Ulvsunda

Följ med på en scenkonstupplevelse i en industrilokal i Norra Ulvsunda den 28 nov! Det är Teater Tribunalen som flyttat dit p.g.a. renovering av lokalen på Hornsgatan. Nu spelar de Den Håriga Apan av Eugene O’Neill. 

Välkommen att se denna kritikerrosade föreställning med efterföljande publiksamtal på en specialkväll för scenpassare onsdagen den 28 november – för 100 kr!

Vad: Den Håriga Apan med efterföljande publiksamtal – med delar av det konstnärliga teamet.
Var: Teater Tribunalen i Panncentralen  / Handelsplatsen Bryggeriet Ulvsunda. Tvärbana: Norra Ulvsunda. Se karta här. Se en enkel vägbeskrivning här.
När: Ons 28 nov kl 19. Föreställningen är 1 tim 20 min och följs av ett samtal som varar c:a 30 min.
Pris: 100
Boka: Mejla hanna@tribunalen.com och uppge antal biljetter. Erbjudandet gäller i mån av plats.

Den Håriga Apan är en pjäs i expressionistisk stil skriven 1922 av den amerikanske dramatikern Eugene O´Neill. En komedi om livet i forna dagar och moderna tider. Om klasshat. Den handlar om Yank som skyfflar kol på en oceanångare tillsammans med sina kamrater. Yank är stolt över sitt jobb. Det är där, i helvetet, han hör hemma. Det är där han får världen att röra sig framåt. Men så bestämmer sig Mildred, den uttråkade dottern till en miljardär i stålbranschen, att ta sig ner i båtens eldningsrum…

”Den kylslagna gamla panncentralen är kongenial med Eugene O’Neills klassdrama Den håriga apan från 1922 som Malin Stenberg uppslagsrikt blåser liv i.” Aftonbladet 

”Malin Stenberg har regisserat en uppsättning där den lilla ensemblen excellerar i förvandlingsnummer.” SvD 

Läs mer