Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Teater Tribunalen bjuder in till genrep

Fredrik-16x9-2

INTE ETT LJUD är en föreställning om att leva i ständig skräck för att någon ska avslöja vem du egentligen är. Om främlingsfientlighet, antisemitism, och fördomar, men också om det hoppfulla i att det ändå finns människor som är beredda att riskera livet för att hjälpa andra. Teater Tribunalen har reserverat ett antal platser till scenpassmedlemmar till genrepet på söndag 9 januari!

Vad: INTE ETT LJUD
Var: Teater Tribunalen, Hornsgatan 92, T-bana Zinkensdamm
När: Söndag 9 januari kl 16.
Pris: Kostnadsfritt!
Boka: Du bokar en plats genom att mejla verksamhetsledare Hanna Melanton-Appelfeldt: hanna@tribunalen.com.
Det är först till kvarn som gäller. Antalet platser är begränsat. Under rådande restriktioner krävs vaccinationsbevis av alla besökare till en föreställning som visas för fler än 20 personer. Så ta med vaccinbevis samt legitimation om du ska se genrepet.

————-

INTE ETT LJUD bygger på den sanna historien om pojken Piotr Zettinger, som under andra världskriget smugglades ut ur ghettot i Warszawa genom avloppssystemet – och sedan gömdes av katolska familjer och nunnor tills kriget var över. Piotr lever idag i Sverige och föreläser ofta om sitt liv under kriget, och om flykten undan en säker död i förintelseslägret Treblinka.

INTE ETT LJUD spelas 10 januari – 8 februari.

Läs mer här. Läs om tillgångligheten hos Teater Tribunalen här

Bilden: Fredrik Lundin i INTE ETT LJUD. Foto Teater Tribunalen.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com