Teater Tribunalen bjuder in till genrep

Fredrik-16x9-2

INTE ETT LJUD är en föreställning om att leva i ständig skräck för att någon ska avslöja vem du egentligen är. Om främlingsfientlighet, antisemitism, och fördomar, men också om det hoppfulla i att det ändå finns människor som är beredda att riskera livet för att hjälpa andra. Teater Tribunalen har reserverat ett antal platser till scenpassmedlemmar till genrepet på söndag 9 januari!

Vad: INTE ETT LJUD
Var: Teater Tribunalen, Hornsgatan 92, T-bana Zinkensdamm
När: Söndag 9 januari kl 16.
Pris: Kostnadsfritt!
Boka: Du bokar en plats genom att mejla verksamhetsledare Hanna Melanton-Appelfeldt: hanna@tribunalen.com.
Det är först till kvarn som gäller. Antalet platser är begränsat. Under rådande restriktioner krävs vaccinationsbevis av alla besökare till en föreställning som visas för fler än 20 personer. Så ta med vaccinbevis samt legitimation om du ska se genrepet.

————-

INTE ETT LJUD bygger på den sanna historien om pojken Piotr Zettinger, som under andra världskriget smugglades ut ur ghettot i Warszawa genom avloppssystemet – och sedan gömdes av katolska familjer och nunnor tills kriget var över. Piotr lever idag i Sverige och föreläser ofta om sitt liv under kriget, och om flykten undan en säker död i förintelseslägret Treblinka.

INTE ETT LJUD spelas 10 januari – 8 februari.

Läs mer här. Läs om tillgångligheten hos Teater Tribunalen här

Bilden: Fredrik Lundin i INTE ETT LJUD. Foto Teater Tribunalen.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia