Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Se teater på Ö2 med scenpass-rabatt

bang

På grund av de restriktioner som fortfarande råder spelar teatrarna för en begränsad publik just nu. Flera teatrar har valt att inte ge några rabatter. Vi är därför väldigt glada över att Ö2 ger scenpass-rabatt. Och du har flera föreställningar att välja mellan!

Den 4-6 september spelas pjäsen BANG – KRIG, KÄRLEK & KARRIÄR. I regi av Judith Hollander, med Agneta Wallin som journalisten Barbro Alving. Föreställningen hade premiär 2004 och har turnerat i hela Sverige, bl a i 4 år på Klara Soppteater och blivit radioteater på SR. Läs mer här.

Boka: Via den här länken. Använd kampanjkoden ”scenpass”.
Pris: 175 kr (ord pris 240 kr).

—–

Den 8 september är det nypremiär för MAMSELL, MALSTRÖMMARNA OCH JAG. En föreställning om hjältinnor och vi som älskar dem. En föreställning som får dig att glömma verkligheten en stund för att fysiskt vandra i fantasin.  Spelas t.o.m. den 12 september. Läs mer här.

OBS! Första delen av föreställningen är en soundwalk, en kort vandring utomhus till ljudfiler. Ljudfiler med instruktioner kommer att skickas till din mailadress. För att få hela upplevelsen behöver du en smartphone med hörlurar. Om du saknar smartphone, har svårt att gå i trappor eller av andra skäl inte vill/ kan gå soundwalken, kontakta Ö2 så hjälper de dig med alternativ.

Boka: Via den här länken. Använd kampanjkoden ”scenpass”.
Pris: 175 kr (ord pris 240 kr).

EN DIVA SJUNGER UT har premiär 24 september och spelas t.o.m. 27 september. Stjärnan Fräulein Lou Lou gör storslagen entré på Ö2s scen och tar dig tillbaka till dunklet på en musikklubb i 30-talets Berlin. I denna gemytliga och omfamnande miljö tillåter sig Fräulein Lou Lou sig själv att vara både storslagen och sårbar. Hon bjuder på smäktande sånger som får oss att minnas Marlene Dietrich, Zara Leander och Judy Garland med värme. Av och med Louise Ryme. Läs mer här.

BokaVia den här länken. Använd kampanjkoden ”scenpass”.
Pris: 175 kr (ord pris 240 kr).

Hitta till Ö2: Ö2 finns på Katarina Bangata 80. Mitt emot Orionteatern. På baksidan, mot Stora Blecktornsparken. T-bana Skanstull + promenad. Buss 76 stannar utanför. Eller ta buss 3 till korsningen Ringvägen/Katarina Bangata.

 Läs mer på Ö2:s hemsida här.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com