Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Kallelse till årsmöte för Scenpass Stockholm - en del av Riksteatern - Scenpass Stockholm

Kallelse till årsmöte för Scenpass Stockholm – en del av Riksteatern

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Scenpass Stockholms årsmöte hålls den 10 juni kl 17-18 på Teater Tribunalen på Hornsgatan 92.

Vad: Årsmöte Scenpass Stockholm – en del av Riksteatern.
När
: Torsdag 10 juni – dörrarna öppnas kl 16:45. Årsmöte kl 17-18.
Var
: Teater Tribunalen (anvisade platser), Hornsgatan 92, t-bana Zinkensdamm. Buss 4 och buss 66 stannar i närheten.

OSA senast 3 juni med e-post till info@scenpass-stockholm.se

Frågor och motioner till årsmötet ska vara styrelsen tillhanda senast den  27 maj (till samma adresser som ovan).

Dokument inför årsmötet hittar du fr.o.m. 27 maj på www.scenpass-stockholm.se under fliken ”Medlem” och rubriken ”Formalia”.

———

OBS!
Eftersom pandemiläget är som det är och vi inte vet hur restriktionerna kommer att se ut den 10 juni så måste vi lägga in en stor brasklapp: Det kan ändras! Om det är möjligt vill vi gärna bjuda på lite underhållning under enkla former samt en macka och något att dricka – men vi måste avvakta och se vad FHM och regeringen rekommenderar.

Vi vet att det är känsligt att kalla till ett fysiskt möte i dessa tider – när vi inte vet hur bestämmelserna kommer att se ut i mitten av juni. Därav alla brasklappar. Vi kommer självklart att följa alla rekommendationer.

Men faktum är att styrelsen måste försöka hålla ett årsmöte. Om mötet inte går att genomföra – får vi skjuta på det. Men formalian säger att det måste gå iväg en kallelse.

———

Tillgänglighet:
Teater Tribunalens lokaler är tyvärr inte anpassade för rullstolsburna personer, men vi hjälper gärna till med bärhjälp. Ange om hjälp behövs när du bokar din plats.

Om du vill ta med en vän till årsmötet
Årsmötet är bara för medlemmar. Men om du har en vän som hittills har missat möjligheten att bli medlem så säljer vi också medlemskap på plats!

Hemsida
Besök gärna Scenpass Stockholms hemsida här för mer info om föreningen!

Facebook
Du kan också gilla Scenpass Stockholm på Facebook om du vill ha snabb information om evenemang. Se denna länk.

Informationstelefon
Scenpass Stockholm har en egen telefon, där ett röstmeddelande läser upp aktuella evenemang för att du som inte har en egen dator med mejladress ska ha möjlighet att få information om vad som händer. Telefonnumret till telefonen är 076-780 48 66.

Vänliga hälsningar från Scenpass Stockholms styrelse,
Agneta Ahlin, Mia Hertler, Kersti Öberg, Hanna Melanton-Appelfeldt, Anna Holmlin Nilsson, Diana Thoor Kalén, Titti Grahl.

Stockholms riksteaterförening/Scenpass Stockholm – en del av Riksteatern, c/o Åström, Källv 52, 122 63 Enskede. Org nr: 802454-1644.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia