Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Se improvisationsteater på lördag 7 december - Scenpass Stockholm

Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Se improvisationsteater på lördag 7 december

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Om du är nyfiken på improvisationsteater så skall du passa på nu! På lördag har du möjligheten att se föreställningen PÅ HÅRET – VART ÄR DU PÅ VÄG? på Improvisation & Co för endast 99 kr. Det blir en kväll full av underhållning, teater, sång och livemusik.

Vad: PÅ HÅRET – VART ÄR DU PÅ VÄG?
Var: Improvisation & Co, Hagagatan 48, Stockholm
När: Lördag 7 december, kl 19:00 – 21:00, inkl. paus.
Pris: 99 kr (ord. pris 220 kr)
Boka: Boka din biljett via mail: info@improco.se.  Uppge att du har Scenpass. OBS! Begränsat antal platser!

PÅ HÅRET – VART ÄR DU PÅ VÄG? är en fascinerande och helt improviserad föreställning som spelas på teatern Improvisation & Co i Vasastan. Här får du möta resenärerna på ett tåg och uppleva berättelserna om deras liv. Som publik kan du vara med och bestämma vilka de är och vart de är på väg.

Tidigare har vi bland andra lärt känna fröken Margareta som stod bakom gardinen och rökte, läraren Tryggve som febrilt letade efter kärleken samt dansösen Lova som reste runt med sin Oscarstatyett. Det har varit resor till Kina med Transibiriska järnvägen, ryska miljöspioner, obesvarade kärlekar och oliver från bistron.

Publiken sitter tryggt. Ingen tas upp på scenen och du kan även njuta av en fika eller ett svalkande glas i teaterns mysiga servering. På scen ser vi  Urban Eksvärd, Lotti Lundblad, Maria Olofson, Robert Weitz och Lis Rosenqvist.

Hitta dit: T-bana Odenplan + 8 min promenad eller buss 2, 4, 65, 70 eller 515.

Läs mer 

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com