Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Scenpasskväll på Dockteatern Tittut 14 feb - Scenpass Stockholm

Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Scenpasskväll på Dockteatern Tittut 14 feb

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Den 14 februari kl 18-19:30 får vi träffa de konstnärligt ansvariga på teatern som berättar om verksamheten och visar exempel ur produktionen. En kväll för såväl mammor och pappor som mor- och farföräldrar!

Dockteatern Tittut startades 1977 av Ing-Mari Tirén och Eva Persson Gumpert eftersom de saknade en teater för de allra minsta. Dockteaterns huvudsakliga publikgrupp är i åldrarna 2 – 6 år, men producerar även föreställningar för både yngre och äldre barn. Genom de 40 åren har publik – och kritikersuccéer avlöst varandra. På turné nationellt och internationellt samt på egen scen erbjuder teatern föreställningar med hög konstnärlig kvalitet för barn och medföljande vuxna.

Den veckan ni besöker Tittut på Lundagatan spelas MIN LILLASYSTER KANIN (2-6 år) – efter en bok av Ulf Nilsson & Eva Eriksson. Lilla syster Kanins storebror har lovat att passa sin syster, men det är inte så lätt. Särskilt som hon matvägrar, gallskriker och till råga på allt nästan blir rävmiddag… Se en trailer här.

På Scenpasskvällen den 14 februari får vi träffa konstnärligt ansvariga på teatern som berättar om verksamheten och visar exempel ur produktionen. Vi är väldigt glada att vi, tillsammans med Dockteatern Tittut få bjuda in till detta unika tillfälle att lära mer om Tittuts prisbelönta arbete. En kväll för såväl mammor och pappor som mor- och farföräldrar!

Efter presentationen bjuds du på en macka och något att dricka. Och trevligt sällskap:)

När: Onsdag 14 februari kl 18-19:30.
Var: Dockteatern Tittut, Lundagatan 33, t-bana Zinkensdamm, 
karta
OSA: Med epost till info@scenpass-stockholm.se

Vi räknar med att du kommer om du har anmält dig. V.g. avboka din plats om du inte kan komma. Evenemanget är bara för medlemmar i Scenpass Stockholm. Det går dock jättebra att ta med sig en vän som köper scenpasskort på plats.

Hjärtligt välkommen!

önskar styrelsen i Scenpass Stockholm & Dockteatern Tittut

Läs mer om Dockteatern Tittut!


Inbjudan till Scenpasskväll från Scenpass Stockholm till dig som är innehavare av ett scenpasskort, som gärna vill veta mer om utbudet på Stockholms scener och som tycker om att mingla med likasinnade under trevliga former! Det är fri entré – det enda som krävs är ett scenpasskort och en föranmälan!

Foto överst: Min lillasyster kanin, på bilden Stina Gunnarsson, foto Sigyn Stenqvist

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com