Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Scenpasskväll på Dockteatern Tittut 14 feb - Scenpass Stockholm

Scenpasskväll på Dockteatern Tittut 14 feb

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Den 14 februari kl 18-19:30 får vi träffa de konstnärligt ansvariga på teatern som berättar om verksamheten och visar exempel ur produktionen. En kväll för såväl mammor och pappor som mor- och farföräldrar!

Dockteatern Tittut startades 1977 av Ing-Mari Tirén och Eva Persson Gumpert eftersom de saknade en teater för de allra minsta. Dockteaterns huvudsakliga publikgrupp är i åldrarna 2 – 6 år, men producerar även föreställningar för både yngre och äldre barn. Genom de 40 åren har publik – och kritikersuccéer avlöst varandra. På turné nationellt och internationellt samt på egen scen erbjuder teatern föreställningar med hög konstnärlig kvalitet för barn och medföljande vuxna.

Den veckan ni besöker Tittut på Lundagatan spelas MIN LILLASYSTER KANIN (2-6 år) – efter en bok av Ulf Nilsson & Eva Eriksson. Lilla syster Kanins storebror har lovat att passa sin syster, men det är inte så lätt. Särskilt som hon matvägrar, gallskriker och till råga på allt nästan blir rävmiddag… Se en trailer här.

På Scenpasskvällen den 14 februari får vi träffa konstnärligt ansvariga på teatern som berättar om verksamheten och visar exempel ur produktionen. Vi är väldigt glada att vi, tillsammans med Dockteatern Tittut få bjuda in till detta unika tillfälle att lära mer om Tittuts prisbelönta arbete. En kväll för såväl mammor och pappor som mor- och farföräldrar!

Efter presentationen bjuds du på en macka och något att dricka. Och trevligt sällskap:)

När: Onsdag 14 februari kl 18-19:30.
Var: Dockteatern Tittut, Lundagatan 33, t-bana Zinkensdamm, 
karta
OSA: Med epost till info@scenpass-stockholm.se

Vi räknar med att du kommer om du har anmält dig. V.g. avboka din plats om du inte kan komma. Evenemanget är bara för medlemmar i Scenpass Stockholm. Det går dock jättebra att ta med sig en vän som köper scenpasskort på plats.

Hjärtligt välkommen!

önskar styrelsen i Scenpass Stockholm & Dockteatern Tittut

Läs mer om Dockteatern Tittut!


Inbjudan till Scenpasskväll från Scenpass Stockholm till dig som är innehavare av ett scenpasskort, som gärna vill veta mer om utbudet på Stockholms scener och som tycker om att mingla med likasinnade under trevliga former! Det är fri entré – det enda som krävs är ett scenpasskort och en föranmälan!

Foto överst: Min lillasyster kanin, på bilden Stina Gunnarsson, foto Sigyn Stenqvist

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

Fan ska vara teaterdirektör!

Regissören, teaterchefen och numera doktoranden Carolina Frände redovisar sitt forskningsprojekt som handlar om konstnärligt ledarskap i den svenska teaterbranschen. Detta sker under tre kvällar på

Läs mer »

Hem

Evenemang

Samarbetsscener

Arkiv

Bli medlem

Kontakt

Om Scenpass Stockholm

Riksteatern

Formalia