Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Kallelse till nytt årsmöte 11 juni - Scenpass Stockholm

Titti Grahl, som arbetar för oss i Scenpass Stockholm och som administrerar kontakten med er och våra medlemsteatrar, har tyvärr blivit sjuk. Hon kommer att vara sjukskriven hela våren och återkommer i höst. Vi önskar henne ett snabbt och gott tillfrisknande!

Vi i styrelsen arbetar just nu med att tillfälligt omfördela och ta över hennes arbetsuppgifter. På grund av detta har vi inte kunnat återkomma till er om ni har försökt få tag på oss. Vi jobbar på detta och ser fram emot en fortsatt verksamhet för er!

Har ni frågor eller funderingar hänvisar vi till vår epostadress info(@)scenpass-stockholm.se

Varma hälsningar från oss i styrelsen i Scenpass Stockholm

Kallelse till nytt årsmöte 11 juni

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/9/1/scenpass-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Nu gör vi ett nytt försök att hålla årsmöte! Årsmötet är en grundsten i föreningsarbetet och av central betydelse för verksamheten. På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har vi valt att vara på Teater Reflex i Kärrtorp, som är en mycket stor och luftig lokal. Vi följer myndigheternas rekommendationer.

Max tillåtet antal deltagare är 50 personer (Scenpass Stockholms årsmöten lockar under normala omständigheter c:a 30-35 personer). Avstånd kommer att hållas (sitta på varannan stol o.s.v.). Handsprit kommer att finnas.

Vad: Årsmöte Scenpass Stockholm, en del av Riksteatern.
När
: Torsdag 11 juni – dörrarna öppnas kl 17:45. Årsmöte kl 18-19.
Var
: Teater Reflex, Kärrtorpsplan 14, Kärrtorp. Läs mer på www.teaterreflex.se. Karta.

OSA senast 10 juni med e-post till info@scenpass-stockholm.se

OBS! Du behöver inte mejla och berätta att du INTE kommer. Styrelsen har full förståelse för om du väljer att stanna hemma. Då ses vi nästa år istället! Eller förhoppningsvis snart på teatern.

Frågor och motioner till årsmötet ska vara styrelsen tillhanda senast den 1 juni – skickas till info@scenpass-stockholm.se.

Dokument inför årsmötet hittar du fr.o.m. 28 maj på www.scenpass-stockholm.se

Om du vill ta med en vän till årsmötet
Årsmötet är bara för medlemmar. Men om du har en vän som hittills har missat möjligheten att bli medlem så säljer vi också medlemskap på plats!

Hemsida
Besök gärna Scenpass Stockholms hemsida www.scenpass-stockholm.se för mer info om föreningen!

Facebook
Du kan också gilla Scenpass Stockholm på Facebook om du vill ha snabb information om evenemang. Se denna länk.

Informationstelefon
Scenpass Stockholm har en egen telefon, där ett röstmeddelande läser upp aktuella evenemang för att du som inte har en egen dator med mejladress ska ha möjlighet att få information om vad som händer. Telefonnumret till telefonen är 076-780 48 66.


Vänliga hälsningar från Scenpass Stockholms styrelse,
Agneta Ahlin, Mia Hertler, Kersti Öberg, Hanna Melanton-Appelfeldt, Anna Holmlin Nilsson, Diana Thoor Kalén, Titti Grahl.

 

Stockholms riksteaterförening/Scenpass Stockholm – en del av Riksteatern, c/o Åström, Källv 52, 122 63 Enskede. Org nr: 802454-1644.

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2023

Vad: Årsmöte SCENPASS STOCKHOLM – EN DEL AV RIKSTEATERNNär: Onsdagen den 10 maj – dörrarna öppnas kl. 17:45. Årsmöte kl. 18-19.Var: Teater Tribunalen. Hornsgatan 92,

Läs mer »

Julklappstips från oss!

Här kommer ett superbra tips på sista-minuten julklapp – som du handlar hemma från soffan och som räcker LÄNGE: Ge bort ett Scenpass! Ett medlemskap

Läs mer »

Kontakt

Kontakt: scenpass.stockholm(@)gmail.com