Repetition inför publik på Riksteatern i Hallunda

Rörelse Frihet – genom Baba karam och andra danstillstånd. En dansföreställning om varje människas rätt att vara fri – varmt välkommen på publika genomdrag på Riksteatern i Hallunda!

Konstgruppen Ful påminner oss om att rörelsefrihet inte är gratis, men alltid värd att kämpa för! Genom förbjudna rörelser mellan Teherans gator och svenska dragklubbar får vi följa dansens roll i både stora och små frihetskamper. Baba karam och Bollywood delar scen med protestdanser från olika delar av planeten för att belysa kampen för frihet.

Vad: RÖRELSE FRIHET
Var:
Teater 3, Riksteatern i Hallunda, Hallundavägen 30, t-bana Hallunda, röda linjen mot Norsborg. Karta
När:
Fre 4/10 kl. 15, tis 8/10 kl. 15, ons 9/10 kl. 19.
Pris:
Gratis
Boka: Du bokar din plats via den här länken
Tillgänglighet: Vänd dig gärna direkt till Riksteatern om du har frågor om tillgänglighet – via den här länken

Verket lyfter gemensamhetens potential och den enskilda handlingens förändringskraft. Fyra artister, nyskriven klubbmusik från västra Asien och lipsync påminner om att queers alltid leder frihetens dans! Föreställningen är ca 60 min och har premiär i Malmö den 15 oktober. Idé och koncept: Konstgruppen Ful. Koreografi av Rani Nair, regi av Nasim Aghili. Föreställningen är ett samarbete mellan Riksteatern och Konstgruppen Ful.

Läs mer här

Läs mer om Konstgruppen Ful här

Berätta på:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

På gång med Scenpass Stockholm

DEPARTURE 5–12 oktober

Sexton studenter som går tredje och sista året på kandidatprogrammet Skådespeleri på Stockholms konstnärliga högskola har skapat sina egna föreställningar som de spelar för publik

Läs mer »