Om Scenpass Stockholm

Välkommen till Scenpass Stockholm
– en del av Riksteatern

Med Scenpass Stockholm får du mer kultur för pengarna!

Förmånskortet scenpasset ger dig rabatt på ett 30-tal scener i Stockholm. Du få följa med bakom scenen, titta in i teaterhusen, åka på teaterresor och du blir inbjuden till aktiviteter, samtal och mingel. Förutom stående rabatter får du också hela tiden massa bra och intressanta erbjudanden via epost! Enda kravet är att du uppger din epost när du blir medlem, för vi kommunicerar med dig digitalt.

Våra aktiviteter arrangeras av föreningen, och styrelsen strävar alltid efter att hålla kostnaderna nere och erbjuda trevliga aktiviteter till ett bra pris. Vi tar gärna emot tips från medlemmarna! Styrelsen jobbar så mycket den mäktar med. Allt arbete sker ideellt.

Scenpasskvällar
Scenpasskvällarna är trevliga, informativa, informella träffar där du träffar andra scenpassinnehavare och representanter från de scener i Stockholm som är anslutna till Scenpass Sverige. Vi möts på en teater, träffar en konstnärlig ledare, regissör eller en koreograf som berättar om sin och teaterns verksamhet. Sedan minglar vi, pratar, diskuterar och blir informerade om annat som händer i Stockholms teater- och scenkonstvärld.

Teaterresa till Eskilstuna för att se Bläck eller blod, foto Titti Grahl

Annan verksamhet
Vi arrangerar teaterresor till scener utanför Stockholm. Vi ordnar gärna en visning av ett teaterhus eller en intressant föreläsning eller ett samtal med en regissör eller annan inom scenkonstområdet. Många gånger arrangeras aktiviteterna i samarbete med en samarbetsscen och erbjuds medlemmarna helt gratis. Mycket populärt har det varit när vi har arrangerat “Från ax till limpa” när vi får följa tillblivelsen av en föreställning under ett flertal träffar.

Bli medlem du också!

Nya roliga, spännande och informativa medlemsaktiviteter väntar runt hörnet!

På Scenpass Sveriges hemsida finns allt du behöver veta om medlemskapet.

Scenpasskväll på Pygméteatern 2018. Två ordföranden: Agneta Ahlin och Jane Bujila, foto Titti Grahl


Vi har gjort väldigt mycket sedan starten 2008!

Går gärna in på Arkivet för att se våra evenemang i kronologisk ordning här »