Om Scenpass Stockholm

Välkommen till Scenpass Stockholm
– en del av Riksteatern

Med Scenpass Stockholm får du mer kultur för pengarna!

Förmånskortet scenpasset ger dig rabatt på ett 40-tal scener i Stockholm. Du få följa med bakom scenen, titta in i teaterhusen, åka på teaterresor och du blir inbjuden till aktiviteter, samtal och mingel. Förutom stående rabatter får du också hela tiden massa bra och intressanta erbjudanden via epost! Enda kravet är att du uppger din epost när du blir medlem, för vi kommunicerar med dig digitalt.

Scenpasskvällar
Scenpasskvällarna är trevliga, informativa, informella träffar där du träffar andra scenpassinnehavare och representanter från de scener i Stockholm som är anslutna till Scenpass Sverige. Vi möts på en teater, träffar en konstnärlig ledare, regissör eller en koreograf som berättar om sin och teaterns verksamhet. Sedan minglar vi, pratar, diskuterar och blir informerade om annat som händer i Stockholms teater- och scenkonstvärld. Läs gärna mer om våra Scenpasskvällar och andra medlemsaktiviteter längst ned på sidan!

Improfestival 2013 på Impro & co, foto Daniel Forslund_1

Teaterresor och andra arrangemang
Scenpass Stockholms övriga arrangemang kan vara en resa till en teater utanför Stockholm, en visning av ett teaterhus, en föreläsning eller ett teaterbesök med en kringaktivitet. Aktiviteterna arrangeras av föreningen och styrelsen strävar efter att alltid hålla kostnaderna nere och erbjuda trevliga aktiviteter till ett bra pris. Många gånger arrangeras aktiviteterna i samarbete med en samarbetsscen och erbjuds medlemmarna helt gratis.
Hösten 2010 gick teaterresan till Uppsala Stadsteater där vi såg Anna Karenina och våren 2011 var vi i Gävle och såg Birgitta Egerbladhs Kom ta min hand. Hösten 2011 åkte vi till Oktoberteatern i Södertälje och tittade på Driving Miles. Sommaren 2013 åkte vi på en kombinerad teater och kulturresa med en natt på hotell till Västanå teater i Värmland och såg föreställningen Nils Holgerson. Vi åkte i en researrangörs regi till Vadstena 2014 . Vi har också åkt tåg till Uppsala och sett Kvinnor över 40 – vad ska man med dem till? (2016) och till Västerås och tittat på Utvandrarna (2016).

Bli medlem du också!

Nya roliga, spännande och informativa medlemsaktiviteter väntar runt hörnet!

På Scenpass Sveriges hemsida finns allt du behöver veta om medlemskapet.

Scenpasskväll på Improvisation & Co 2013, foto Daniel Forslund


Vi har gjort väldigt mycket sedan starten 2008!

Går gärna in på Arkivet för att se våra evenemang i kronologisk ordning här »