Bli medlem

Bli medlem i Scenpass Stockholm!
Scenpass Stockholm är en ideell förening som verkar för att du ska få uppleva massor av teater, dans, musik och annan scenkonst.  Som medlem i Scenpass Stockholm får du helt enkelt veta mer!

Scenpass Stockholm ordnar medlemskvällar, mingel, samtal, visningar och teaterresor, – så mycket som den ideellt arbetande styrelsen hinner med att ordna! Enda kravet är att du uppger din epost när du blir medlem, för vi kommunicerar med dig digitalt.

En gång om året håller vi årsmöte och då har du som medlemmöjlighet att fördjupa ditt engagemang och vara med och påverka föreningens arbete.

Du hittar allt du behöver veta om scenpasset och medlemskapet på www.riksteatern.se/bli-medlem

Medlemskap i Riksteatern
Som medlem i Scenpass Stockholm är du också medlem i Riksteatern. Riksteatern består av 240 ideella föreningar som arrangerar och främjar scenkonst över hela landet. Scenpass Sverige är ett initiativ från Riksteatern som genom samarbeten med teatrar i hela landet kan erbjuda dig en rad förmåner. Med scenpasset får du rabatt på scener som Dansens Hus, Dramaten, Folkoperan, Teater Galeasen, Kulturhuset Stadsteatern och många, många fler.

Så använder du scenpasset
Du får ett personligt kort som gäller ett år. Rabatten gäller en biljett per scenpass på ordinarie biljettpris om inget annat anges. När du bokar biljetten – säg till att du har ett scenpass och visa kortet när du hämtar den. Kortet är personligt och gäller i ett år från inköpsdagen. Normalt gäller inte kortet vid premiärer och gästspel.

Vad kostar det?
Ordinarie pris 160 kr, barn/ungdom (tom 25 år) 50 kr.
Om du betalar ordinarie medlemsavgift kan din familj bli medlemmar för endast 80 kr per person och år. Bli medlem här.

HÄR SER DU VILKA SCENER I STOCKHOLM SOM GER FÖRMÅNLIG SCENPASSRABATT.

Kontakta gärna Supporten på Scenpass Sverige för mer information:

Tel: 08-531 99 300
medlem@riksteatern.se
Öppettider: Mån-fre 10.00-16.00