Shake it Collaborations på Skeppsholmen 2-6 juni

En kreativ, konstnärlig och kul sommarvecka med musik och koreografi i fokus blir det när Shake it Collaborations presenterar tre föreställningar, två konserter och en workshop i Eric Ericsonhallen och Skeppsholmsstudion på Skeppsholmen under första veckan i juni. SAD Symphony, Det är som det är, Folkmusikens Queen B, Drömkväde och konserten A copy of you, med Maria Johansson Josephsson och Sebastien Dubé samt workshopen Kör och Koreografi. Du har scenpassrabatt!

Vad: Shake it Collaborations på Skeppsholmen
Var: Eric Ericsonhallen och Skeppsholmsstudion på Skeppsholmen.
När: 2-6 juni
Pris: 25 % på ordinarie pris på samtliga evenemang.
Kod: SIC56
Boka: Du bokar via den här länken. Följ instruktionerna. När summan du ska betala dyker upp, ser du också att det står Har du en rabattkod? Fyll i koden SIC56 i rutan bredvid och beloppet dras från priset.

Scenkonstkompaniet Shake it Collaborations befinner sig oftast på turné, men nu får även stockholmarna en chans att se flera av deras verk. Shake it Collaborations samarbetar med aktörer, institutioner och organisationer i hela landet, vilket också märks på de föreställningar som visas på Skeppsholmen 2-6 juni. Läs mer om alla föreställningar här.

SAD Symphony är en av de bästa scenkonstupplevelser som Folkteatern har erbjudit” / Gefle Dagblad

Läs mer 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *