Se Mary Page Marlowe på Dramaten

Ge dig själv en tidig klapp – 100 kr för Mary Page Marlowe på Dramaten 7-30 december. God scenpass-jul!

Snart är det ju! Här får du ett julklappstips till dig själv: Passa på att se Mary Page Marlowe på Dramatens stora scen mellan den 7-30 december för 100 kr. Regissör är Alexander Mørk-Eidem.

Vad: Erbjudande Mary Page Marlowe
När: 7-30 december
Var: Dramatens Stora scen
Längd: ca 1 timme och 40 minuter, ingen paus
Biljettbokningskod: SCENPASS
Boka: Boka via den här länken. Välj datum. Väl antal biljetter till varukorgen. Klicka på Fortsätt. Logga in eller registrera dig som kund. Ange kampanjkod SCENPASS i rutan under Kampanjkod och klicka på knappen uppdatera bredvid (se bild). Du ser efter uppdateringen att priset ändrats till 100 kr/st. Klicka på Köp nu.

Mary Page Marlowe jobbar som revisor. Hon har två barn. Hon är gift. Hon är skild. Hon är arg och hon är glad. En alldeles vanlig ovanlig människa. Handlingen hoppar fram och tillbaka i tid, som om den bläddrades fram ur ett fotoalbum. Viktiga och oviktiga händelser väver ett porträtt av en människa som funderar på vem hon egentligen är. Och varför det blev som det blev.

Rollen som Mary Page Marlowe görs av flera skådespelare i olika åldrar. Regisserar gör Alexander Mørk-Eidem, känd för en rad succéer på Kulturhuset Stadsteatern och senast för Häxorna och Swede Hollow på Dramaten.

 

Läs mer

Comments are closed.